365 dagen per jaar genieten op Malta

Scroll naar beneden
Malta

Malta is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste zomerbestemmingen van het Middellandse Zeegebied. De Maltese eilandengroep is echter ook tijdens de winter de perfecte plek om te relaxen. Of je nu houdt van cultuur en geschiedenis, de heerlijke lokale gerechten wil ontdekken of zin hebt in een wondermooie citytrip: Malta ontvangt je het hele jaar door met open armen.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Sebastiaan Bedaux

1 eiland, 4 citytrips

Malta mag dan wel het kleinste land van de Europese Unie zijn, het heeft een hoofdstad met sterallures. Valletta is klein, schattig en oogverblindend mooi en werd niet voor niets uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Met The Three cities erbij krijg je meteen vier steden die je kan ontdekken. Sebastiaan Bedaux neemt je mee op Maltese citytrip.

 

  • David De Vleeschauwer

Valletta voor foodies

Valletta is niet enkel de meest Instagrammable stad van het Middellandse Zeegebied, het is ook een culinaire voltreffer. Oude reclameborden aan historische voorgevels, met binnen hippe koffie- en wijnbars of chique restaurants: Valletta is een fijne mix van oud en nieuw. Debbie Pappyn geeft je alvast haar favoriete adresjes om iets te eten en drinken.

 

  • Gerrit Op de Beeck

Geweldig Gozo

Voor wie Malta te druk en te groot is, wacht Gozo, het kleine zusje op zo'n twintig minuten varen. Maar wat een andere wereld! Kleinschalig, overzichtelijk en minder dichtgeslibd. En uiteraard schijnt de zon hier even hard. Ga met Gerrit Op de Beeck mee naar het prachtige Gozo.

 

  • David De Vleeschauwer

Meer info

Wil je het prachtige Malta zelf ontdekken? Alle informatie vind je via www.visitmalta.com.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord