Terug naar overzicht

4 Aziatische zomerbestemmingen in jouw mailbox

Azië blijft je telkens opnieuw verbazen: de ene dag bevind je je in een echte wereldstad waar je achter elke hoek een nieuwe bezienswaardigheid ziet, de andere loop je door een verlaten stuk natuur waar je helemaal kan herbronnen. Hongkong, de Filipijnen, Vietnam en Indonesië: met Cathay Pacific ontdek je in stijl de leukste zomerbestemmingen in Azië!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

In vier nieuwsbrieven nemen we je samen met Cathay Pacific mee naar heerlijke zomerbestemmingen in Azië, en dat bovendien aan een zacht prijsje! 

Beleef de reis van jouw leven in Azië

Een reis naar Azië streelt de zintuigen. In Hongkong maak je kennis met een van de meest diverse steden ter wereld, terwijl de prachtige witte stranden op de Filipijnen je ongetwijfeld zullen verbazen. Of wat dacht je van het contrastrijke Vietnam of Indonesië, het kloppende hart van Azië? Elke bestemming heeft zo zijn eigen troeven, maar één ding staat vast: je zal er zeker willen terugkeren!

Met Cathay Pacific vertrek je zonder stress op reis. Al bij aankomst op de luchthaven ontvangt het vriendelijke personeel jou steeds met een glimlach. Dankzij de Premium Economy Class geniet je ook van wat extra comfort aan boord. Een greep uit de vele voordelen: een comfortabel zitje met extra beenruimte en een speciale hoofdsteun, lekkere hapjes en een welkomstdrankje, een extra rustige cabine en premium maaltijden. En dat aan een zacht prijsje! Kortom: met Cathay Pacific begint jouw vakantie al onderweg!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord