Terug naar overzicht

De roadtrip van je leven in jouw mailbox

Eindeloze wegen die je langs prachtige stukjes natuur, imposante vergezichten en schitterende steden brengen: je leert een land of streek pas echt kennen tijdens een roadtrip. Ontdek de mooiste plekjes van Spanje, Italië en de USA op jouw eigen tempo terwijl je geniet van het magnifieke landschap dat aan je voorbijglijdt… Met Sunny Cars beleef je de reis van jouw leven!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

In drie boeiende nieuwsbrieven nodigen we je uit om kennis te maken met drie ware topbestemmingen voor een roadtrip: Spanje, de USA en Italië. Bovendien staan er ook tal van handige autohuurtips klaar om van jouw volgende roadtrip een zorgeloze droomvakantie te maken!

Dwars door het onbekende of op zoek naar ware hotspots

Op een roadtrip kan je letterlijk alle kanten uit. Wil je dé places to be met jouw eigen ogen bewonderen? Of ben je eerder een pionier die op zoek gaat naar verborgen diamanten? Autohuurspecialist Sunny Cars heeft het allemaal voor je klaarstaan: van het authentieke Andalusië tot de ruige natuur van het Spaanse binnenland, van de hotspots in California tot de woestijn van Utah, of van de Italiaanse Rivièra tot de hak van Italië.

Verschillende tips maken je wegwijs op jouw volgende avontuur en zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan jouw roadtrip kan beginnen: hoe je kan besparen op jouw huurwagen, op welke manier je boetes kan vermijden, hoe je zoveel mogelijk uit jouw rondreis kan halen en nog veel meer!

Meer informatie en andere tips van Sunny Cars vind je op www.sunnycars.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord