De schepen van Seabourn: vijfsterrenhotels op het water

Scroll naar beneden
Seabourn

Kleinschalig, intiem, persoonlijk, huiselijk én luxueus: het zijn niet zomaar holle woorden bij Seabourn. Welkom bij de rederij waar service en comfort perfect hand in hand gaan met onvergetelijke ervaringen.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Seabourn is niet zoals de meeste rederijen. Het kiest heel bewust voor kleinere schepen, waarbij persoonlijk contact en service centraal staan. Daardoor voel je je niet zozeer een passagier op een schip, maar vooral een gast in een luxueus hotel. Met als extra troef dat jouw hotel je naar verschillende knappe bestemmingen brengt!

Laat je in de watten leggen

Al bij de inscheping merk je meteen dat bij Seabourn alles rond persoonlijke service draait. Soms zit dat in de kleine details, zoals wanneer de crew je bij naam verwelkomt op het schip. Minstens even vaak zit het in de grote gebaren, zoals jouw persoonlijke Suite Stewardess die jou helemaal thuis laat voelen. Ze verwelkomt je met een glas champagne, zorgt ervoor dat je ’s nachts van een heerlijke nachtrust geniet, zet een relaterend Pure Pampering-bad voor je klaar en helpt je bij allerlei praktische zaken. Kortom: jouw suite voelt aan als een echte thuis! Ook voor wie eens volledig wil relaxen, zijn er tal van opties. Elk Seabourn-schip komt met een Mindful Living Coach die je tijdens seminaries of yogalessen meer inzicht geeft in de wereld van mindfulness. Of laat je verwennen tijdens een massage of een schoonheidsbehandeling!

Suites met een prachtig zicht

Omdat Seabourn een huiselijk gevoel hoog in het vaandel draagt, rust het al zijn schepen enkel uit met suites. Het is dan ook geen wonder dat de rederij bij de absolute top behoort als het op persoonlijke ruimte aankomt. Bovendien biedt elke suite zicht op zee, een elegante zitruimte, inloopkast en een luxueuze afwerking. Een echte ‘home away from home’, dus, en dat allemaal op een compact, gezellig schip. Dankzij die efficiënte indeling hoef je noch op comfort, noch op beleving in te boeten.

Exclusieve activiteiten

Natuurlijk wil je de bestemmingen die je bezoekt ook echt zien, proeven en beleven. Bij Seabourn mag je je aan een hele resem unieke ervaringen verwachten. Met ‘Ventures by Seabourn’ ga je kajakken op prachtige bestemmingen, zoals Canada en het Amazonewoud. Seabourn is bovendien de officiële cruisepartner van Unesco, waardoor je op plekken komt die het grote publiek niet kan bezoeken. Deze exclusieve toegang zorgt ervoor dat je jouw bezoek aan tal van sites nooit meer zal vergeten. Of wil je meer ‘connecten’ met de lokale keuken, dan ga je samen met de chef van jouw schip op zoek naar lekkernijen op de markt. Dankzij het compacte design van de Seabourn-schepen, kom je bovendien op plekken waar de grote schepen niet kunnen komen en ontdek je in alle rust mooie verborgen plekjes. Of wat dacht je van een avondje muziek, waarop je geniet van de muziek van theater- en filmcomponist Tim Rice?

Culinaire hoogstandjes

Ontbijt, lunch of diner: bij Seabourn ben je op het goede adres voor een heerlijke maaltijd. Je hebt keuze uit verschillende restaurants, waar je proeft van uiteenlopende keukens die vaak gebaseerd zijn op lokale en seizoensgebonden producten. Dankzij een samenwerking met chef Thomas Keller geniet je van heerlijke gerechten, die je laat voorafgaan, flankeren of opvolgen door topwijnen, die je helemaal gratis erbovenop krijgt. Wedden dat je hier geen genoeg van krijgt?

Meer weten?

Ook overtuigd van de service van Seabourn? Neem eens een kijkje naar hun reizen door de Middellandse Zee en combineer comfort en stijl met prachtige, karaktervolle bestemmingen.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord