Gezinsgeluk in de sneeuw

Scroll naar beneden
Oostenrijk

Zorgeloos genieten van jouw actieve wintervakantie: dat is waar een verblijf in Oostenrijk om draait. De Oostenrijkse skigebieden zijn immers niet alleen overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd, maar ook volledig ingericht om aan alle noden van het gezin te voldoen. Op die manier beleeft iedereen de perfecte wintersportvakantie!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Pisteplezier voor iedereen

Het vakantiegevoel begint hier al 's ochtends vroeg: voor je met z'n allen de pistes opzoekt, geniet je met het hele gezin van een gezellig ontbijt. Wanneer je daarna de pistes op gaat, merk je het al snel: de Oostenrijkse pistes zijn perfect op maat gemaakt voor het hele gezin. Doorwinterde skiërs beleven dagenlang plezier aan uitdagende afhalingen en pistes, terwijl de jongsten en beginners zich kunnen uitleven op eenvoudige hellingen en speelparken in de sneeuw. Kortom: skiplezier voor jong en oud!

  • Österreich Werbung - Peter Podpera

Relaxen buiten de pistes

Heb je na een actieve dag op de latten nood aan wat rust? Dan zijn er genoeg plekken om even uit te blazen. Plekken waar je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven, nieuwe energie tankt en waar je adrenaline laat plaatsmaken voor rust.

Geniet van een welverdiende pauze in een van de gezellige hutten, waar je het authentieke leven van de lokale bergbewoners van Oostenrijk met jouw eigen ogen ervaart. Vergeet ook niet te genieten van het prachtige bergpanorama, gevuld met granietgrijze rotsen bedekt met een laag verse sneeuw. Ervaringen waar je helemaal zen van wordt.

  • Österreich Werbung - Sebastian Stiphout

De ideale afsluiter van een zalige dag

Beëindig jouw dag in de Oostenrijkse bergen zoals je dat zelf wil. Kies voor avontuur door te gaan rodelen. Of wat dacht je van een heerlijke duik in het zwembad, of relaxen in een thermaal bad? Sluit de dag af met een heerlijk diner in het dal. 

Er is geen twijfel mogelijk: het hele gezin zal glimlachend terugkijken op een geslaagde dag!

Copyright headerfoto: Österreich Werbung - Peter Podpera

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord