Terug naar overzicht

Het reisonderzoek: een update

In samenwerking met Newsweek België

In het begin van de lockdown, al meer dan een half jaar geleden, lanceerden we het Goodbye reisonderzoek. Zowel de overheid, de reissector, als de reizigers tastten toen nog grotendeels in het duister over wat de toekomst zou brengen, niet in het minst met betrekking tot onze reisplannen. Uit onze resultaten van dat onderzoek bleek toen bovenal een grote vraag naar duidelijkheid. Daarnaast richtten we als reizigers vooral onze hoop op het najaar van 2020. Inmiddels weten we dat ook nu reizen met heel wat rode zones nog niet evident is. Newsweek plaatst dan ook onze plannen en vragen opnieuw in dit daglicht en blikt graag vooruit naar 2021. Hoe zag 2020 er uiteindelijk als reisjaar voor ons uit en wat hopen we voor 2021?

Door deze enquête in te vullen help je Newsweek een beeld te schetsen van de huidige plannen en bezorgdheden van de reizigers. In ruil willen we je graag bedanken met 3 maanden gratis Newsweek magazine in je bus, inclusief Artista en TV Digitaal. Vergeet onderaan niet je interesse aan te vinken wanneer je hier gebruik van wil maken.

Deze enquête is niet langer beschikbaar. De resultaten kan je lezen in het Newsweek magazine dat op 28 oktober in de rekken ligt. Nam je deel, dan namen wij via mail contact met je op voor het ontvangen van je 3 maand gratis Newsweek.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord