Karinthië: een onvergetelijke familievakantie

Scroll naar beneden
Oostenrijk

Karinthië mag je gerust zien als de speeltuin van het Oostenrijkse winterlandschap. Het is de perfecte plek voor skiërs van elk niveau die op zoek zijn naar dat extra beetje 'fun'! In het zuiden van Oostenrijk wacht je een gevarieerd berglandschap vol idyllische meren en prachtige vergezichten. In Karinthië ligt de focus in de eerste plaats op plezier voor kinderen. Want als de kinderen een fijne tijd hebben, hebben de ouders dat ook.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Plezier voor jong en oud

Net daarom zit je in Karinthië op de juiste plek: kinderen kunnen hier terecht op gecertificeerde en veilige pistes, ze kunnen hun skills tonen in een van de snowparks of op een uitdagende buckelpiste. Houdt jouw kroost wel van snelheid, dan zal de snelle piste hen zeker de nodige adrenaline bezorgen. Bovendien voelen ze zich als een echte ster tijdens de Ski-filmrace!

Ook voor de allerjongsten is Karinthië is een droombestemming. De dansende en zingende mascottes zorgen ervoor dat jouw kinderen zich vermaken. Of ze bouwen een heuse sneeuwpop! Wie kou krijgt, warmt zich op bij de verwarmde ruimtes direct naast de piste.

  • Kärnten Werbung - Tine Steinthaler

Of je nu houdt van skiën en snowboarden of niet: Karinthië heeft alles in huis voor een geslaagde wintersportvakantie met het hele gezin. Ook naast de pistes zijn er tal van mogelijkheden om te ontspannen: ga sleeën, schaatsen op bevroren meren en beleef waterplezier met wildwaterrivieren in een van de spa's en zwembaden.

Karinthië biedt alles voor een geslaagde wintersportvakantie voor het hele gezin, zelfs mooi weer! In het zuiden van Oostenrijk geniet je van jouw wintervakantie onder een aangenaam zonnetje!

Meer info op www.karinthie.com.

  • Kärnten Werbung - Franz Gerdl

Aanbieding: beleef de winter met de Kärnten Card

Prijs per persoon: € 39.

Met de splinternieuwe voordeelkaart geniet je van attracties zoals de thermen, een begeleide sneeuwschoenwandeling, musea, de reptielenzoo of het uitzicht vanop de Pyramidenkogel.

Copyright headerfoto: Kärnten Werbung - Edward Grüger

 

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord