Terug naar overzicht

Met Best Of Travel naar Laos: lees er alles over in Goodbye #20

Op zoek naar de primitieve schoonheid van het oude Azië? In Goodbye #20 neemt Best Of Travel je mee naar Luang Prabang, de meest bezienswaardige provincie en stad van Laos.

Luang Prabang bevindt zich in Laos aan de samenvloeiing van de Mekong en Nam Kane. Tientallen boeddhistische tempels te midden van oude Frans-koloniale huizen bezaaien het landschap. Rondom dit tafereel omringen groene heuvels en tropisch woud dit goed bewaard geheim.  Luang Prabang kent een lange geschiedenis en kan als een van de weinige plekken in Zuidoost-Azië de verwestering tegengaan. De stad is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoed en bewaart net daarom zijn tijdloze charme.

In Goodbye #20 neemt Gerrit Op de Beeck je mee op zijn à la carte reis georganiseerd door Best Of Travel. Hij verblijft in het statige Burasari Heritage-hotel, waar hij zicht meteen een Fransman in Indochina waant. Hij laat zich meevoeren door de sfeervolle straatbeelden, de bedeltocht van de monnikken en de verstilling in de tempelheiligdommen. Ook een beklimming van de heilige heuvel en een tocht door de jungle kunnen niet uitblijven, eindigend met een tocht over de rivier.

Benieuwd naar zijn ervaringen? Je vindt zijn volledige verhaal in Goodbye #20, nu te koop in de krantenwinkel, Delhaize en binnenkort ook op bol.com. Snuif alvast de sfeer op en droom weg bij deze foto's.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord