Oostenrijk, een speelplaats in de sneeuw

Scroll naar beneden
Oostenrijk

Een wintervakantie is een beleving voor het hele gezin, en dus ook voor de allerkleinsten. De gastheren en -vrouwen van de verschillende familievriendelijke skigebieden zorgen ervoor dat jong en oud zich direct thuis voelt. In de kinderskischolen waakt professioneel personeel erover dat de kleintjes goed worden verzorgd. Natuurlijk wordt ook veel aandacht besteed aan het onder de knie krijgen van de (basis) skitechnieken. Zo leer je hier in amper drie dagen skiën! In een van de professionele skischolen leren beginners in korte tijd skiën of, voor wie het lang geleden is, opnieuw skiën. 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

3 tips van onze regio's

  • Achensee Tourismus

Achensee: ideaal om te leren skiën

Het skigebied van de Achensee is helemaal op maat van de allerkleinste wintersportertjes gemaakt. Middenin het dorp leren ze er hun eerste bochten maken. Daarna zijn ze klaar voor hun eerste ski-ervaring op de kindvriendelijke pistes in de bergen. Dankzij de gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel voelt elk kind zich hier bovendien meteen thuis. In Achensee beleeft jouw kroost een onvergetelijke eerste ervaring op de latten!

  • Österreich Werbung - Peter Burgstaller

Genieten met het gezin in Karinthië

Bad Kleinkirchheim is een absolute parel voor gezinnen die willen genieten van een heerlijke vakantie. Deze winter geniet je zelfs van een unieke familie-aanbieding: volwassenen die een zesdaagse skipas kopen, betalen voor een kinderskipas slechts € 1 per dag. En heb je nog een skiuitrusting nodig, dan kan je die gratis lenen! Hier moet je zijn om helemaal te ontspannen met het hele gezin en te genieten van de familieplezier in de verse poedersneeuw.

  • Skischule White Elements

Ga op avontuur in Oost-Tirol

Ook Lienz en Sillian, in het prachtige Oost-Tirol, zijn familiebestemmingen pur sang. Beide pakken ze uit met een eigen familieprogramma met kwaliteitskeurmerk. Fun en avontuur staan hier centraal. Voor de kleintjes is er 'Spielplatz Schnee', waarbij getrainde skileraren kinderen vanaf de leeftijd van drie op een speelse manier leren skiën. Natuurlijk valt er hier nog veel meer te beleven en ook naast de pistes wachten tal van avonturen in de sneeuw, zoals sleeën of speuren naar diersporen. Een vakantie die jouw kinderen nooit zullen vergeten!

Copyright headerfoto: Kärnten Werbung - Franz Gerdl

 

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord