Oostenrijk, verrassend dichtbij

Scroll naar beneden
Oostenrijk

Oostenrijk is dichterbij dan je denkt. Of je nu kiest voor openbaar vervoer of liever zelf met de wagen rijdt: jouw vakantie begint al onderweg.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Met de auto

Oostenrijk is voor de meeste Belgen een klassieke autovakantie. En met reden, want vanuit ons land sta je op amper acht uur in Oostenrijk. Het land beschikt over een uitstekend wegennetwerk, waardoor je ten volle kan genieten van de schilderachtige, afwisselende landschappen. Hou er wel rekening mee dat winterbanden verplicht zijn in Oostenrijk. Op alle A- en S-wegen in het land is ook een vignet verplicht.

Met het vliegtuig

Heb je geen zin in een lange autorit, dan is het vliegtuig een goed alternatief. Vanuit Brussel zijn er directe vluchten naar Wenen met Austrian Airlines. Vanuit Antwerpen vlieg je dan weer naar Innsbruck met TUIfly. Het westen van Oostenrijk kan je ook goed bereiken via de luchthavens van München en Zürich.

Met de trein

Wil je comfortabel reizen en ondertussen ook in alle rust genieten van het voorbijglijdende landschap? Dan is de trein een goede optie! Vanaf Duitsland kan je gebruikmaken van de Nightjet-verbindingen naar Oostenrijk, dat zelf een net heeft van 5.800 km spoor. De trein is ook een aanrader als comfortabel en milieuvriendelijk vervoermiddel van de luchthaven naar jouw vakantieadres.

  • Karnten Werbung - Franz Gerdl

Contactinformatie

Zin in vakantiegeluk? Laat je informeren en leer meer via www.austria.info.

Facebook: feelaustria
Instagram: @visitaustria
YouTube: youtube.com/Austria

Copyright headerfoto: Österreich Werbung - Robert Maybach

 

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord