Op odyssee naar Turkije en de Griekse eilanden

Scroll naar beneden
Seabourn

Het oostelijke deel van de Middellandse Zee is hét cultureel-historisch epicentrum van Europa. Op deze plek komen Turkije, het vroege christendom, de Griekse oudheid en het Romeinse Rijk samen. Met cruiserederij Seabourn ontdek je het in alle luxe.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Vijfsterrenrederij Seabourn heeft een aantal zeldzame routes uitgestippeld, waarbij de ruïnestad Efeze als Unesco-werelderfgoed een van de topattracties is. Als Seabournpassagier krijg je bovendien de kans om de site als vip te bezoeken, met exclusieve toegang tot de galerijen van keizer Domitianus.

Luxe volgens Seabourn

Wondermooie bestemmingen die op een unieke manier verkend worden: luxe kent veel facetten. Dankzij de bescheiden afmetingen van de schepen kan Seabourn het anker uitgooien op plaatsen waar de grote schepen niet komen. Gastronomisch dineren, of net culinaire eenvoud op een teakhouten buitendek. Het azuurblauwe, goede leven van de Middellandse Zee. Een elegant schip met een gebalanceerd modern design. En altijd de onevenaarbare hartelijkheid van de crew als orgelpunt.

Griekse goden en Byzantijnse heersers

Seabourn heeft een aantal nieuwe cruises uitgewerkt in de oostelijke Middellandse Zee. Tussen Athene en Istanbul biedt elke route toppers als Santorini, Rhodos en Turkse badplaatsen. Op 9 mei 2020 vertrekt Seabourn Odyssey uit Piraeus, de haven van Athene, voor een cruise naar de Griekse eilanden en Turkije. Je ontdekt plekken als Mykonos, Agios Nikolaos (Kreta), Skiathos en het niet te missen eiland Patmos.

Op 10 en 17 oktober 2020 zijn er twee cruises tussen Piraeus en Istanbul, met Seabourn Ovation. Die kan je combineren tot een lange cruise van twee weken. Vaar door de Dardanellen naar de grens tussen Europa en Azië! Spetsai en Limnos zijn typisch Griekse eilandjes die zo op de cover van een reisgids mogen. In Turkije wordt aangelegd in exclusieve havens als Bozcaada, Bodrum en Çe?me, met als hoogtepunt de Unesco-site van Efeze (op de cruise van 10 oktober).

Meer informatie vind je via seabourn.com of via het gratis nummer 00800 1872 1872.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord