Reisplannen voor het prachtige Canada? Vraag zeker jouw eTA aan

Scroll naar beneden
VisumBuitenland.be

Canada is zo een van die landen die tal van reizigers aanspreekt. En met reden: de natuur is er wondermooi, rustig en authentiek, de bevolking vriendelijk en de landschappen adembenemend. Maar voor jouw vertrek dien je wel een eTA aan te vragen, de verplichte reistoestemming om naar Canada te mogen vliegen. VisumBuitenland biedt de eenvoudigste manier, en is bovendien 100% veilig.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Wat is het eTA?

eTA staat voor ‘electronic Travel Authorization’ en is een elektronische reistoestemming om Canada per vliegtuig in te reizen. Je hebt het nodig voor vakanties, zakenreizen, studies, of voor een overstap in Canada. Heb je geen eTA, dan kan je niet inchecken op jouw vlucht en word je geweigerd bij het instappen.

Hoe vraag ik een eTA Canada aan?

Een elektronisch visum voor Canada aanvragen, doe je via VisumBuitenland. Daar kan je 24/7 terecht om de aanvraag in te dienen. Dat gebeurt niet enkel snel (de aanvraag duurt amper vijf minuten), maar is ook eenvoudig en betrouwbaar. Alle aanvragen worden handmatig gecontroleerd op fouten. Heb je snel een eTA nodig, dan kan je een spoedaanvraag indienen en beschik je na 18 minuten al over jouw elektronisch visum.

Hoeveel kost een eTA Canada?

De kosten van een eTA Canada bedragen € 19,95. Betalen doe je veilig en eenvoudig online bij het aanvragen.

Meer weten?

Meer info vind je via www.visumbuitenland.be

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord