Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de thermo-reactieve slippers van Havaianas x MARKET

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de nieuwe collectie slippers van Havaianas x MARKET.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Havaianas presenteert deze zomer een exclusieve collectie met MARKET, het cult streetwear merk uit Los Angeles. De ontmoeting tussen de twee merken heeft geleid tot een gedurfde samenwerking. De ontwerpers zijn volop aan het innoveren geslagen en creëerden een slipper met een thermo-reactief oppervlak dat van kleur verandert op basis van temperatuur. Voor deze samenwerking haalt Mike Cherman, oprichter en directeur van het merk MARKET, zijn inspiratie uit Brazilië, waar hij naartoe reist om het hoofdkwartier en de fabrieken van Havaianas te bezoeken. Tijdens zijn reis werd hij getroffen door de extreme temperaturen die het zand op de Braziliaanse stranden ondenkbaar heet maakten. Hij besloot een thermo-reactief ontwerp te maken als knipoog naar degene die het zou dragen. De Havaianas x MARKET collectie is gebaseerd op twee van Havaianas' meest populaire modellen - de TOP en de TRADI ZORI. Voor het eerst introduceert Havaianas in zijn slippers een thermo-reactief oppervlak dat van zwart naar rood verkleurt bij blootstelling aan hitte. Het Havaianas x MARKET logo staat op de afzonderlijke zolen, en op het TOP-model is 'Caution: Hot Sandal' speels geschreven over de lengte van de slipper.

De Havaianas x MARKET collectie is vanaf nu verkrijgbaar, online via havaianas.commarketmarketmarket.com en in geselecteerde winkels wereldwijd. 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord