Terug naar overzicht

20 mooie Malta tips in jouw mailbox

Een mooie wandeling langs prachtige wijngaarden afsluiten met een verfrissende duik in azuurblauw water. 's Avonds slenter je langs historische gebouwen in de smalle straatjes van Valletta op zoek naar een plekje in een van de vele lekkere restaurantjes. Welkom in Malta. 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Net omdat dit prachtige eiland zoveel te bieden heeft hebben wij in vier speciale nieuwsbrieven niet minder dan 20 tips over deze unieke bestemming voor jou op een rijtje gezet. Wedden dat je net als ons tot over je oren verliefd zal worden op het mooie Malta? 

de perfecte cocktail van zon, zee en cultuur

Reis met ons mee en kom te weten waarom Malta ook wel eens met een groot openluchtmuseum vergeleken wordt. We brengen de mooiste plekjes op het eiland voor jou in kaart zodat je vrienden en familie jaloers kan maken met prachtige foto's op Instagram. Nadat je onze nieuwsbrief hebt gelezen weet je als geen ander waar je van de heerlijke lokale keuken kan proeven. Ten slotte hebben we ook vijf Valletta-tips voor jou op een rijtje gezet. Of dacht je dat deze stad zomaar verkozen werd tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018?

Meer informatie over Malta kan je steeds terugvinden op www.visitmalta.com en www.malta.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord