Goodbye magazine

Naast onze online reportages en reistips, verschijnt meermaals per jaar het Goodbye magazine... een stevige uitgave met reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen, de knapste logeerplekken, de lekkerste adresjes en tientallen tips voor een leuke vakantie dichtbij of ver weg.

Goodbye #22

Een gloednieuwe Goodbye ligt op je te wachten bij de dagbladhandel en in de supermarkt. In deze wintereditie vind je naar goede gewoonte knappe reisreportages, prachtige logeerplekken, leuke adresjes en tips dichtbij en ver weg. Heel wat wintersporters zagen begin 2020 hun skivakantie in het water vallen. Gelukkig kan je met onze winterse reisreportages over NoorwegenZwitserland én zelfs Turkije al even wegdromen naar koudere oorden en weet je meteen waar naartoe eens de omstandigheden het terug toelaten. Al blijf je in eigen land, corona kan de winterpret niet bederven! Ga bijvoorbeeld op shortski in eigen land. Vind onze favoriete winterse staycations in de wintereditie van Goodbye.

Wat het Ahrdal, Boulogne-sur-Mer, en - jawel - Melsbroek gemeen hebben? Allemaal liggen ze op nog geen vier uur rijden van Brussel! Wij gingen voor jou op zoek naar de culinaire toppers, de mooiste uitjes in de natuur, de leukste activiteiten met de kinderen en de beste welnesscomplexen op een boogscheut van onze hoofdstad.

Ons kerstcadeautje voor jou? 16 uitneembare wandelfiches met daarop de mooiste winterwandelingen in België. Inclusief wandelkaart, info en tips in de buurt. Wij wensen jullie alvast veel leesplezier en reisinspiratie toe!

Goodbye 22 is nu te koop in de krantenwinkel, Standaard Boekhandel en Delhaize  of  bestel een jaarabonnement mét korting.

Nu alvast op zoek naar wat extra reisinspiratie? Op onze site vind je heel wat andere artikels.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord