Goodbye magazine

Naast onze online reportages en reistips, verschijnt meermaals per jaar het Goodbye magazine... een stevige uitgave met reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen, de knapste logeerplekken, de lekkerste adresjes en tientallen tips voor een leuke vakantie dichtbij of ver weg.

Het nieuwste nummer is vanaf woensdag 18 januari te vinden bij je lokale dagbladhandelaar of kun je ook online bestellen.

Dossier: Alternatieve Wintersport

Bij wintervakanties wordt doorgaans de nadruk gelegd op skiën en snowboarden. Maar misschien ben je al een expert op de latten of zie je jouw talenten net op een andere manier ontwikkelen? Wintersportbestemmingen breiden hun aanbod alsmaar uit om de vakantieganger te laten genieten van nieuwe bergactiviteiten en winterpret. Goodbye legt alvast enkele keuzemogelijkheden aan jullie voor.

Dossier: Exotische Winter

Is de winterse koude niets voor jou en zoek je liever de warmte op? Zoals steeds gaat Goodbye van de gebaande paden af en brengen we bijzondere winterzonbestemmingen onder de aandacht. Ergens ter wereld vindt iedereen wel een plekje waar de zon feller schijnt.

Dossier: Kleinschalig Cruisen

De trend van reizen met kleinere en duurzamere cruiseschepen zet zich voort. Het voordeel van deze luxejachten is dat ze kunnen aanmeren waar de grotere schepen niet geraken. Goodbye scheepte in bij verschillende rederijen en voer in alle luxe en comfort mee op hun unieke routes.

Dossier: Frankrijk op eigen tempo

La France blijft het populairste vakantieland bij Belgen en dus zoeken we bij Goodbye steeds naar nieuwe manieren om deze topbestemming te presenteren. We vonden het deze keer op twee manieren. Ten eerste, via een duurzame reis per fiets langs de Rhône. Ten tweede, met de kinderen op roadtrip langs de leukste westelijke departementen.

Dossier: vernieuwend Centraal-Europa

Met de hulp van allerlei alternatieve vervoersmethoden trok Goodbye door Litouwen en Tsjechië. Deze twee Centraal-Europese landen schenken, met een rijke natuur en een vernieuwende kijk op cultuur, nieuwe inzichten aan de reizende meerwaardezoeker.

Dossier: Op gastroculturele ontdekking van het Iberische schiereiland

Dat onze Goodbye-reporters het zich hebben laten smaken, daar mag je zeker van zijn. Door de gastvrije ontvangst, de prachtige tuinen en soms wilde landschappen, voelen we ons altijd thuis in Spanje en Portugal. We focussen niet alleen op het Iberische schiereiland, maar gaan ook op ontdekking in het minder gekende deel van het grootste Canarische eiland.

Met Goodbye win je nog eens wat

In onze Goodbye-reportages delen we reisgeluk. We hopen dat ze aanzetten tot het plannen en ondernemen van jouw volgende trip. In samenwerking met onze partners kunnen we dat concreet maken en mogen we enkele prachtige reisarrangementen, met een totale waarde aan €3.000, aan Goodbye-lezers schenken!

... En veel meer

Dit Goodbye-nummer zit propvol interessante en inspirerende artikels. Haal er dus snel een in huis en droom alvast weg naar verdere oorden. Wij wensen jullie een prachtige winter toe vol mooie reizen en verrasende avonturen! 

Is dit nummer niet meer te vinden bij je lokale dagbladhandelaar, maar wil je wel graag nog een exemplaar? Geen nood, je kunt het nieuwste magazine ook online kopen.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord