Goodbye magazine

Naast onze online reportages en reistips, verschijnt meermaals per jaar het Goodbye magazine... een stevige uitgave met reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen, de knapste logeerplekken, de lekkerste adresjes en tientallen tips voor een leuke vakantie dichtbij of ver weg.

3x Dossier

We pakken dit nummer weer uit met drie (al zeggen we het zelf) straffe dossiers. In Kust ze! tippen wij de leukste adresjes per badgemeente aan onze Belgische kust. Het resultaat? 50 verrassende plekken die wachten om bezocht te worden. Laat die staycation maar beginnen!

Steek je liever de grens nog eens over? Dan lees je in het dossier Gluren bij de Noorderburen vier reportages over Nederland. Zo trok hoofdredacteur Birte naar Leiden en ging ze op stap met een Land Rover en daktent. Redacteur Nona verbleef dan weer een weekendje in Den Haag en sliep in een safaritent in Overijssel. Het resultaat en hun avonturen lees je allemaal in dit dossier.

Nu de Brexit rond is, zijn het de laatste maanden dat we zonder internationaal reispaspoort naar Groot-Brittannië kunnen afzakken. Onze tip: steek deze zomer nog snel het Kanaal over om er grenzeloos te genieten. In het dossier UK, here we come! nemen we je mee naar de mooiste plekken van het Verenigd Koninkrijk.

Coverinterview met Evi Hanssen

In het reispaspoort van Evi Hanssen lazen we al dat de tv-presentatrice ervan droomt om haar verloofde en de vier kinderen van Peking naar Oelan-Bator (de hoofdstad van Mongolië) te reizen met de trans-Siberische trein. Tijdens het interview vertelde Evi over de onvergetelijke bestemmingen waar ze voor het Nederlandse tv-programma 3 op Reis al naartoe is kunnen gaan. Je leest ook meer over haar zeilavontuur tijdens het programma Over de oceaan en hoe ze het vakantiegevoel steeds thuis zoekt.

Reisreportages om weg te dromen

We reizen deze zomer ook graag al een stukje verder. Naar Praag bijvoorbeeld. De Tsjechische hoofdstad kreeg niet voor niets de bijnaam 'Gouden stad'. Wij gingen er slowcitytrippen en ontdekte Praag op een heel andere manier. Hoe dat traag reizen in z'n werk gaat, lees je in dit nummer.

Iedereen lijkt deze zomer naar Ibiza te trekken. Nochtans liggen er in de Middelandse Zee nog andere paradijselijke eilanden die het bezoeken waard zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Malta, Gozo en Comino? Birte ging er in 2004 op Erasmus en merkte tijdens haar laatste reis naar de eilanden dat er best wat veranderd is. Ze tipt je graag de leukste adresjes ter plekke.

Mag het écht wat verder zijn? Dan neemt journaliste Sophie je mee op sterrentocht door Bankok. Ze eet er in de beste restaurants van de stad, maar stopt ook regelmatig aan een lokaal eetkraampje langs de straat. 

8 uitneembare fietsroutes

Haal dat stalen ros maar vanonder het stof want we gaan trappen deze zomer. Met onze acht uitneembare fietsroutes ontdek je de mooiste streken van Vlaanderen; van de kust tot de Voerstreek en alles daartussen. Er zitten routes bij voor onervaren fietsers alsook echte kuitenbijters. Je scheurt de routes gemakkelijk uit het magazine zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Let's go!

... En veel meer

Dit Goodbye-nummer zit propvol interessante en inspirerende artikels. Haal er dus snel een in huis en droom alvast weg naar verdere oorden. Wij wensen jullie een prachtige zomer toe vol mooie reizen en verrasende avonturen! 

Is dit nummer niet meer te vinden bij je lokale dagbladhandelaar, maar wil je wel graag nog een exemplaar? Stuur dan gerust een mailtje naar goodbye@idecommedia.be. Of bestel een abonnement mét korting!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord