Terug naar overzicht

25 sterren in Parijs

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Deze maand heropende het grandioze Hotel de Crillon in Parijs na een grondige renovatie. Vorig jaar viel die eer al te beurt aan het bekende Ritz hotel dat jaren gesloten bleef voor de bouwwerken. We laten je vergapen aan de vijf beste luxehotels in Parijs. Vijf keer vijf sterren.

Hotel de Crillon

Na een investering van bijna een half miljard euro, is het sjieke Hotel de Crillon in Parijs deze maand heropend. De nieuwe eigenaar, luxe hotelgroep Rosewood, spaarde kosten noch moeite. Na de renovatie telt het hotel minder, maar grotere kamers en suites. Nog steeds met een prachtig uitzicht op de Place de la Concorde. En daar hangt uiteraard een prijskaartje aan vast. Reken voor een overnachting in een (weliswaar zéér luxueuze) standaard  kamer op net geen duizend euro via www.rosewoodhotels.com.

The Ritz

 

Een bericht dat is gedeeld door @ritzparis op

Toen het Ritz hotel opende in 1898 was het het meest innvovatieve hotel van de stad met de allereerste lift, elektriciteit en een eigen badkamer voor de gasten. De grondige renovatie vorig jaar garandeert het Ritz van een minstens zo glamoureuze toekomst. Antiek meubilair, vergulden kranen in de badkamers... de 142 kamers en suites bulken van de Empire en Rococo decoraties. Uniek is ook de wellness met 's werelds eerste Chanel spa. Het hotel heeft ook's werelds eerste Chanel spa. Vanaf duizend euro voor een nachtje via www.ritzparis.com.

Four Seasons George V

Vorstelijk comfort, culinaire verwennerij, weelderige bloemdecoraties, ... om nog maar te zwijzen over de indrukwekkende wijnkelder. Het decor van het  George V hotel op de Champs-Elysées is moeilijk met woorden te beschrijven. Alle suites beschikken over een grote dressing en de grootste koninklijke en presidentiële suites zijn voorzien van een lounge, een kantoor, een eetkamer en een grote marmeren badkamer. Lunchen of dineren kan in één van de driesterrenrestaurants van het hotel. Vanaf € 950 voor een nachtje via www.fourseasons.com/paris.

Le Meurice

Le Meurice onderscheidt zich onder de paleizen van Parijs met zijn uitstekende ligging, in de buurt van het Louvre. Ook dit "grand hotel" bulkt van de kroonluchters en marmer. De "Belle Etoile" penthouse suite beschikt over een privélift, een butler en een 360 graden zicht vanaf het terras. Voor een gewone kamer betaal je € 890 per nacht via www.dorchestercollection.com.

Le Bristol

Le Bristol is gelegen in één van de hipste straten van Parijs. Het eersteklas restaurant Epicure, de prachtige spa en het binnenzwembad op het dak zijn ongeëvenaard. Er zijn 188 kamers, de meeste met uitzicht op de binnenplaats. De meubels, het behang en de decoratie ademenen een rijke Regency stijl uit. Logeren in dit stadspaleis is mogelijk vanaf € 970 per nacht via www.lebristolparis.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord