Terug naar overzicht

5 leuke giveaways voor op reis

Giveaways, wie houdt er nu niet van? De gratis items die je krijgt op beurzen, festivals of bij aankoop van producten. Denk daarbij niet aan pennen of notitieboekjes met een logo, maar er zijn tegenwoordig ook superleuke items te bedrukken die mee op reis gaan. Wij hebben de webshop Pinkcube, specialist in promotieartikelen, gevraagd naar 5 toffe, praktische giveaways voor op reis. Ter inspiratie, voor jou of je werkgever!

  • Redowan Dhrubo on Unsplash

1. Zonnebrandcrème

Als je op een vakantie gaat, mag een tube zonnebrandcrème toch echt niet ontbreken. En wist je dat je tegenwoordig tubes zonnebrand kunt laten bedrukken met je logo? Wat dacht je bijvoorbeeld van zonnebrandcrème met een karabijnhaak. Superhandig om aan je tas te hangen!

2. Oplaadkabel

Je leest het goed, zelfs een oplaadkabeltje is te bedrukken met een logo. Heb je meerdere soorten oplaadkabels nodig? Dan zijn er ook handige multifunctionele kabels verkrijgbaar. Denk aan een 3-in-1 oplaadkabel met USB type C, USB type A en een iOS kabel.

3. Zonnebril

Een zonnebril hoort toch ook wel standaard tot je uitrusting op vakantie. En dat maakt het ook tot een populaire giveaway voor op reis. Van een zonnebril met een houten montuur tot een sportzonnebril: er is heel veel keuze. En het logo kan op de pootjes gedrukt worden.

4. Hamamdoek

Wil je niet zo’n hele zware strandhanddoek in je koffer meenemen? Dan is een hamamdoek echt een uitkomst. Een hamamdoek is dun, licht van gewicht, superzacht en droogt snel. Gebruik deze op het strand of sla hem lekker om je heen. En er is volop ruimte voor een mooie opdruk.

5. Waterfles

Tijdens de reis, een dagje op het strand, een wandel- of fietstocht is het belangrijk om voldoende water te drinken. Volgens het Voedingscentrum ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag. En dan komt een herbruikbare waterfles heel goed van pas. Deze zijn tegenwoordig in heel veel soorten verkrijgbaar. Van drinkbidon tot glazen fles. Maak hem zo chique als je wilt. En na de vakantie gaat deze waterfles natuurlijk ook nog steeds mee naar het werk.

Krijg je al zin in de zomer? Met deze gadgets moet dat vast wel lukken! Genoeg inspiratie voor bedrijven om zichzelf deze zomer eens extra in de kijker te zetten met leuke giveaways.

Dit artikel is een advertorial en in samenwerking geschreven met Pinkcube.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord