Terug naar overzicht

Brrr... Overnachten in een ijshotel!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Snowhotel Kirkenes

In het Kirkenes Snowhotel verblijf je in een sproojesachtig decor met sneeuwsculpturen en een ongelofelijk zicht op de bergen. De sneeuwbar van het hotel heeft ijskoude drankjes op de kaart staan en voor een diner bij de openhaard kan je terecht in het Hoylofte of het Bingen restaurant in een typisch arctisch houten gebouw. Even opwarmen? Dat doe je in de sauna of bij een dampende kop koffie in de Gabba bar rondom het houtvuur. Aan het sneeuwhotel bevindt zich een rendierpark, maar je kan ook een huskytrip maken of king crab leren vangen. € 295 per persoon per nacht, inclusief transfer, welkomstdrankje, 3-gangendiner en ontbijt — via www.gallia.be

Met het hele gezin

Voor ouders met kinderen is de organisatie van een wintersportvakantie niet altijd een makkie. Daarom pakt Pharos Reizen uit met een bijzondere formule, een SkiKids-assortiment op maat van elk type gezin. Een wintersportvakantie met pubers is immers helemaal anders dan een vakantie met peuters. Een voorbeeld van een SkiKids-reis voor een gezin dat naast skiën ook graag ander winterplezier beleeft, is de 9-daagse "Winter Expeditie Zweden". Er zit een flinke portie avontuur verwerkt in deze reis: een tocht met een huskyslee, ijsvissen, genieten van een kampvuur terwijl het vriest dat het kraakt, racen op een sneeuwscooter en nog veel meer. Vanaf € 659 per persoon.

Wintersportparken

Wist je dat Landal ook vakantieparken heeft in heel wat skigebieden? Je kan terecht in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië of ook dichter bij huis in Duitsland. De meeste parken van Landal Ski Life liggen direct aan de piste. Je staat dan ook in no time op de berg, klaar om naar beneden te zoeven. Naast skiën is er nog veel meer te doen, zoals rodelen, langlaufen, freeriden, hondensleetochten, wandelen op sneeuwschoenen of zalig niksdoen in de sauna. Ideaal voor een skitrip met familie of vrienden. Een aantal parken zijn echte kinderparadijzen met een kinderskiland, een Bollo Club en nog veel meer. Logeren doe je reeds vanaf € 223 in een appartement of een chalet.

VIALATTEA, All-in skivakantie

Het skigebied Vialattea in Italië is één van de mooiste van Europa en biedt 400 km pistes. Hier ligt het Pragelato Vialattea resort van Club Med, volledig opgebouwd uit chalets en een centraal gebouw met vier restaurants en drie bars. Uiteraard geniet je hier van het luxe all-inclusive concept waar Club Med om bekend staat. Er is zelfs een privé skilift voor wie in het resort logeert. Wie na het snowboarden, skiën of langlaufen tot rust wil komen, kan terecht in de Club Med Spa. Nieuw voor het seizoen 2015-2016 zijn de Nederlandstalige skilessen voor kinderen. Vanaf € 1.296 per persoon voor 7 nachten all-inclusive, inclusief skipas.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord