Terug naar overzicht

Brussels Airport dompelt je onder in de kerstsfeer

Jouw eindejaarsreisje begint dit jaar al in de luchthaven, want in Brussels Airport bevind je je dankzij tal van sfeervolle initiatieven en decoratie in een magisch winterwonderland. 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Als je een van de ruim 1 miljoen passagiers bent die de komende eindejaarsperiode via Brussels Airport reist, zal jouw vakantie op de meest sfeervolle manier starten: het hele luchthavencomplex krijgt immers een complete kerstmake-over! Al van bij de aankomst tot aan het vliegtuig staat een magische kerstbeleving centraal: op de parkings is er feestelijke kerstdecoratie, en in de terminal vind je mooi versierde kerstbomen en wintertaferelen. Verschillende projecties, fotobooths, knappe sfeerverlichting, leuke decors, …: kerst is overal op Brussels Airport. En daar stopt het niet: elfjes zorgen voor kerstenthousiasme in de vertrekhal en in de bagagehal speelt een jukebox jouw favoriete kerstliedjes af. Uiteraard worden ook de jonge passagiers niet vergeten: voor de allerkleinsten is er een kids corner, tieners kunnen zich dan weer uitleven met de Airport Winter Games.

Ook wie op zoek is naar een last minute kerstgeschenk, zit goed in Brussels Airport. Passagiers krijgen immers shopping vouchers, geldig in meer dan 30 winkels. Naast onze beroemde chocolade kan je ook limited edition kerstballen kopen, waarvan de opbrengsten naar Make-a-Wish gaan.

 

Heb je pas na de feestdagen een reisje gepland? Geen nood, de kerstsfeer blijft nog tot midden januari in Brussels Airport hangen. Wil je meer weten? Neem dan zeker een kijkje op www.brusselsairport.be

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord