China, Japan en Korea: drie landen, één koffer

Scroll naar beneden
Holland America Line

De hoofdsteden van China, Korea en Japan bezoeken en amper je koffers aanraken? Dat kan met een cruise van Holland America Line.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Mike Louagie
  Foto'sMike Louagie

Metropolen

Het indrukwekkende Hongkong is jouw startplaats van deze cruise. Aan boord van de Westerdam vaar je richting Shanghai, de stad die even snel groeit als bamboe. Na twee dagen ben je helemaal klaar om Shanghai te ontdekken. Holland America Line zorgt hierbij voor een lokale gids, die de stad kent als z'n broekzak. Na een dag in de grote stad kom je 's avonds helemaal tot rust. Je geniet van een aperitief en gaat uitgebreid dineren in een van de vele restaurants aan boord. Of wat dacht je van een kamerconcert in het Lincoln Center?

Op naar Korea

Voor je het weet kom je aan in Seoel, de hoofdstad van Zuid-Korea. Hier bezoek je het Gyeongbok-paleis, het grootste paleis uit de Joseondynastie. Wist je dat dit paleis een voorbeeld is van de traditionele Koreaanse cultuur?

Authentiek China

Terug naar China, dit keer naar Tianjin. Je bezoekt het immense Tianjin Museum en de Confucius-tempel, die allebei vast een diepe indruk nalaten. In hoofdstad Peking wachten dan weer de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede je op. Vind je het niet erg om vroeg op te staan? Dan is een uitstap naar de Chinese Muur een echte must!

Het land van de rijzende zon

De volgende halte op jouw cruise is Japan. Tijdens de 48 uur durende reis kom je helemaal tot rust bij een goed boek, neem je een plons in het zwembad, of neem je deel aan een kookworkshop of een dansavond. De twee dagen zijn meteen om!

De Westerdam brengt je naar Nagasaki, waar je de tram neemt tot aan het Vredespark. Deze plek is een ode aan de slachtoffers van de atoombom. Je reist door naar Kagoshima en het historische Sengan-en landsgoed, waar je kennismaakt met de schitterende Japanse tuinarchitectuur. Jouw bezoek aan Japan brengt je ten slotte naar de mooie hoofdstad Tokio.

Naar Azië met Holland America Line

Het Aziëseizoen met Westerdam start in oktober 2019. Op 7 december 2019 vertrekt Holland America Line vanuit Hongkong naar China, Taiwan en Manilla. Op 15 februari 2020 gaat de route vanuit Shanghai naar China, Japan en Zuid-Korea. Beide cruises duren 14 dagen.

Bekijk het volledige aanbod op hollandamerica.com. Neem voor meer informatie en/of reservaties contact op via 00800 1873 1873, informatie@hollandamerica.com of met je reisspecialist.

Waarom Marlène de Wouters Holland America Line aanbeveelt

 • Heerlijk eten in verschillende restaurants
 • Beste entertainment op zee
 • Ongelooflijk goede service, elke dag in elk detail
 • Veel rust aan boord
 • Luxueuze kamers
 • Fitness met zeezicht

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
 • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
 • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord