De Parels van Kreta

Scroll naar beneden
Eliza Was Here

Wie denkt dat Kreta enkel bestaat uit drukke badplaatsen heeft het mis! Reisorganisatie Eliza was here brengt je naar de meest unieke en rustieke plekjes van dit eiland. Nieuw in het aanbod zijn Eliza’s Parels. Dit zijn haar meest favoriete plekjes die ze graag met jou deelt!

“Naar sommige van mijn vakantieadressen zou ik ieder moment wel terug willen. Deze ontdekkingen, die je nergens anders vindt, zijn ware parels. Wat deze plek uniek maakt? Een gastvrije eigenaar die het gastheerschap tot in de puntjes vervult,” aldus Eliza. 

Op Kreta heeft Eliza een aantal parels ontdekt. Koules Estate bijvoorbeeld, is het luxe leven op het platteland! Giorgos en zijn zus Valia bouwden samen natuurstenen villa’s met privézwembad tussen de olijfbomen. In de tuin is een groentetuin en een barbecue waardoor je elke dag een heerlijke maaltijd van lokale producten kan bereiden.

Ook bijzonder op dit Griekse eiland is Pirgos of Hamalevri. Hier slaap je in een voormalige wachterstoren. De gevel is versierd met sierlijke lantaarns, de tuin staat vol bloemen, citroenbomen en de meubels zijn handgemaakt. Eigenaar Giorgos  zorgt ervoor dat je een onbezorgde vakantie hebt. 

Deze en vele andere parels zijn vanaf nu te boeken op elizawashere.be/mijn_parels. Vertrek vanaf Brussel en binnen enkele uren lig jij aan het zwembad van jouw villa of boutique hotel. Tip van Eliza: boek nu al voor de zomer. Parels worden namelijk ver van tevoren geboekt.
 

Over Eliza was here

Eliza was here is specialist in het aanbieden van bijzondere vakantieadresjes rond het Middellands Zeegebied. Boek je een vliegvakantie op www.elizawashere.be, dan is een huurwagen altijd inclusief.
Meer informatie? Bel dan naar 070-350050 of mail naar info@elizawashere.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord