Terug naar overzicht

Dit mag je absoluut niet vergeten in je toilettas

Geschreven met branded content van Beauty Plaza

De zomer komt eraan! Ben jij al enthousiast een vakantie aan het plannen, of ga jij misschien al in het voorjaar een weekje naar de zon? Jouw favoriete beautyproducten, zoals Kerastase curl manifesto, mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw toilettas. Dit zijn de dingen die je absoluut niet mag vergeten!

  • @Pexels - ©Jill Wellington

Fijne shampoo

Een ander klimaat kan van invloed zijn op je haar. Het kan dof en droog worden, of juist verschrikkelijk vet. Als je naar een hotel gaat, vind je in de hotelkamer vaak een flesje shampoo voor je, maar het is eigenlijk het fijnst als je gewoon je eigen oude vertrouwde shampoo, zoals van Beautyplaza, meeneemt in een klein reisflesje

Zonneprotectie

Zonneprotectie mag je absoluut niet vergeten! Zeker als je richting het zuiden of de evenaar gaat is de zonkracht op vakantie vaak een stuk sterker dan we hier in nederland gewend zijn. Doe jezelf en de gezondheid van je huid een plezier en ga voor minimaal factor dertig. Een flesje zonneprotectie moet eigenlijk altijd mee in de je dagrugzak. Elke twee uur moet je met z’n allen even een pauze nemen om elkaar goed in te smeren.

Bodylotion

In de hitte van jouw vakantiebestemming kan je huid soms flink uitdrogen. Daarom is het belangrijk dat je gedurende jouw vakantie je huid goed vet houdt met een fijne bodylotion of bodybutter. Zo heb je straks heerlijk zachte benen die je zonder zorgen onder je rokje uit kunt laten komen.

De juiste zelfzorgmedicatie

Je kan zomaar ziek worden, sterker nog, op vakantie is de kans zelfs erg groot dat je iets gaat mankeren. Sommige landen staan erom berucht dat veel toeristen last krijgen van een vervelende voedselvergifitiging. Daarnaast kan stress of een jetlag voor vervelende hoofdpijn zorgen en hebben veel mensen gedurende de vakantie last van problemen met de stoelgang. Het is in het buitenland niet altijd even makkelijk om aan de juiste zelfzorgmedicatie te komen. Daarom is het een slim idee om thuis alvast een goede voorraad in te slaan. Zorg dat je in ieder geval wat paracetamol meeneemt voor de hoofdpijn en dat je met wat O.R.S en diarreeremmers voorbereid bent op een akelige voedselvergiftiging. Verder kan het in tropische landen een slim idee zijn om iets mee te nemen wat muggen afschrikt en iets wat de jeuk van een beet kan verlichten wanneer het al te laat is.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord