Dit zijn de leukste zomertrends voor vrouwen

Scroll naar beneden

Geschreven met branded content van Omoda.

De zomer is in volle gang, maar het is nog niet te laat om de laatste trends te scoren! Blijf je deze vakantie lekker thuis, of ga je toch nog op pad? In beide gevallen is het leuk om leuke items in te slaan. In dit artikel delen we de leukste zomertrends voor vrouwen. Dus als je er niet helemaal uitkomt; wij helpen je!

Draag veel kleur

Naast dat het sowieso leuk is om te dragen in de zomermaanden, is het aan te raden gezellige kleuren in je kast te hangen. Als de zon schijnt krijg je meer de zomer in je bol door je daar ook naar te kleden. Kies voor dames kleedjes in verschillende kleuren en printjes. Wees niet bang om je blote benen te laten zien en verras iedereen met je nieuwe kleedje.

Dé kleur voor deze zomer is geel. Je kunt voor jezelf bepalen of je graag voor een felle kleur gaat, of het meer rustig houdt door met pastelkleuren aan de slag te gaan.

Wissel af

Het is leuk om veel te combineren en afwisselen met verschillende kledingstijlen. Zo kun je wisselen in kleedjes, rokjes, broeken of shorts. Vergeet niet om deze verschillende outfits compleet te maken met leuke sieraden. Dit kan je outfit nét wat meer pit geven.

Het is tof om bijpassende combinaties te dragen. Zo kun je een blouse dragen op een rokje met beide dezelfde kleur of print. Dit wordt ook wel ton sur ton genoemd.

Wat laatste tips

Om de basis goed aan te houden in je kledingstijl, zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Zo is het belangrijk dat je voor zoveel mogelijk kwaliteit in je kleding gaat. Goed materiaal gaat langer mee en ziet er minder snel versleten of gedragen uit. Zorg daarnaast voor kleding in de goede maten. Het staat namelijk veel beter als je tops of broeken niet te strak zitten of juist te groot zijn. Dit zorgt er voor dat je kleding anders in de kast verdwijnt en dat is zonde. Tot slot raden we aan om nooit kleding te dragen die pijn doet. Dus koop geen schoenen die te klein voor je zijn. Op zoek naar leuke sneakers voor dames? Kies dan de goede maten en designs die helemaal bij jou passen!

Ben je op zoek naar nieuwe outfits voor in de zomer? Wees dan niet bang om lekker wat kleur te dragen. Wissel goed af tussen stijlen en outfits. Ga bijvoorbeeld de ene dag voor casual chique en de andere dag voor stoer en trendy. Zorg dat je kleding de juiste kwaliteit heeft en daardoor niet maar één zomer meegaat. Op deze manier ben jij helemaal klaar voor de zomermaanden! 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord