Droom nu, reis later - samen met Goodbye

Scroll naar beneden
  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

We moeten er geen doekjes om winden: de reiswereld staat op z'n kop. De broodnodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te houden, zorgen ervoor dat heel wat reizigers hun vakantie moeten cancellen of uitstellen. In tijden waarin reizen afgeraden en zelfs onmogelijk wordt, en waarin zelfs aangeraden wordt om zoveel mogelijk binnenshuis te blijven, is het echter een goed idee om een venster op de wereld te behouden. Een venster dat je doet wegdromen van jouw volgende vakantie en die mooie bestemming op jouw bucketlist. Een manier om toch geïnspireerd te blijven door de mooie wereld waar we deel van uitmaken.

Laat Goodbye dat venster zijn. Meer dan ooit zijn we gemotiveerd om jou, onze lezer, te inspireren met intrigerende reisverhalen, handige adresjes, wondermooie logies en interessante doe-tips. Dichtbij en veraf.  Om ervoor te zorgen dat je kan blijven wegdromen van jouw volgende reis, waar die je ook naartoe brengt. 

Hou onze website de komende weken dus zeker in de gaten voor méér reistips, en neem ook een kijkje op www.rondreis.be en www.citytrip.be.

Toch liever een papieren magazine in de hand? Via BOL.com kan je Goodbye magazine bij je thuis laten leveren!

Samen met Goodbye kan je ook nu blijven dromen van jouw welverdiende vakantie. Tot het zover is: respecteer de maatregelen en, bovenal, stay healthy.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord