Een huurauto, op elke reis een goed idee

Scroll naar beneden
Sunny Cars

Met een huurauto kom je op de leukste plekken, die je ook nog eens op eigen tempo kan ontdekken. Je hebt geen gedoe met lange transfers, dure taxiritjes of bussen die onregelmatig rijden. Je hebt juist alle vrijheid op je vakantie. Of je nu gaat roadtrippen, of relaxen aan het strand en af en toe de omgeving gaat verkennen: een huurauto maakt elke vakantie compleet.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Het maakt dan ook helemaal niet uit of je een rondreis maakt, of net twee weken in hetzelfde hotel slaapt: dankzij een huurauto ben je vrij en flexibel. Wil je er even tussenuit en de lokale sfeer opsnuiven in een klein dorpje, naar afgelegen viewpoints gaan die je niet met het openbaar vervoer kan bereiken, of simpelweg boodschappen doen zonder met zware zakken te moeten sleuren? Dan is een huurauto de beste optie, en zal je verrassend veel uit jouw reis halen.

Met Sunny Cars kan je bovendien zorgeloos op reis, want al voor vertrek krijg je een duidelijke, transparante huursom met alle nodige verzekeringen inbegrepen. Geen kleine lettertjes, onverwachte kosten of extra verzekeringen, maar een heldere all-in prijs, inclusief 24/7 Nederlandstalige telefonische assistentie. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van jouw reis.

Ook meer uit jouw vakantie halen?

Wil je ook meer zien tijdens jouw reis? Een all-inclusive huurauto boeken doe je via www.sunnycars.be of jouw vertrouwde reisagent.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord