Terug naar overzicht

Een iPhone, jouw ideale vakantiepartner op vakantie!

Geschreven met branded content van Refurbished.be.

Ben je vaak weg en wil je altijd zo min mogelijk inpakken? We weten als geen ander hoe lastig dit kan zijn. Een camera voor het maken van vakantiefoto’s, een tablet voor het bekijken van je favoriete film of serie, eigen kleding, verzorgingsproducten etc. Gelukkig kun je verzorgingsproducten meenemen in kleinere verpakking, kleding kun je vaker dragen en bepaalde elektronica kun je vervangen met je smartphone, zoals een iPhone. Dat laatste daar gaan wij dieper op in. Lees snel verder en ontdek jouw ideale reispartner, namelijk je iPhone!

Een iPhone

Een iPhone kun je makkelijk gebruiken voor diverse einddoelen. Plan een routine in met een navigatieapp, zoals de Footpath routeplanner App. Door met je vinger jouw routine te lijnen op de kaart meet je ook nog eens de afstanden. Je kunt ook zien hoe hoog je precies gaat. Erg leuk als je een bergwandeling op de planning hebt staan. Kies je bijvoorbeeld voor de iPhone 13, dan weet je zeker dat je de mooiste foto’s en video’s kunt maken. De iPhone 13 heeft een krachtige camera systeem en maakt haarscherpe foto’s ook bij weinig licht. Naast het maken van prachtige foto’s, kun je de iPhone 13 ook gebruiken voor het bekijken van films en series. De iPhone 13 heeft een 6,1 inch OLED scherm, waarmee je met veel kijkplezier kunt kijken naar je favoriete film of serie. Daarnaast heeft de iPhone 13 een krachtige A15 Bionic Chip, waarmee je zware games kunt spelen zonder haperingen. Een ideaal middel om dus te gebruiken voor diverse doeleinden!

Refurbished elektronica

Ben je op zoek naar een iPhone en wil je niet al te veel uitgeven? Dan is een refurbished versie ideaal. Refurbished elektronica wordt steeds populairder. Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’ en is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Denk hierbij aan iPhones, MacBooks en iPads. Door de levensduur van deze producten te verlengen help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst.

Refurbished iPhone aanschaffen

Wil je graag een iPhone aanschaffen en zit je vast aan een budget. Kies dan voor een refurbished iPhone. Er komen steeds meer refurbished webshops bij en dat is voor een reden. Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel, maar ook nog eens duurzaam. Bij Refurbished.be krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw refurbished iPhone

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord