Event: op wijntasting door Goodbye #17

Scroll naar beneden

Gek van reizen én van heerlijke wijn? Noteer alvast zaterdag 24 en zondag 25 augustus in jouw agenda, want dan organiseert Goodbye samen met de Gentse wijnbar ONA een uniek tastingweekend!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Als aandachtige lezer van Goodbye heb je het natuurlijk al gemerkt: we houden ervan om tijdens onze reizen ook de plaatselijke culinaire gewoontes op te zoeken en op ontdekking te gaan naar het lekkerste wat onze bestemmingen te bieden hebben. Wie echt wil genieten van zijn vakantie, kan niet anders dan ook te gaan próéven.

Een goede manier om een bestemming te leren kennen, is door een glaasje wijn uit de streek te drinken. Want wijn vertelt je enorm veel over de geschiedenis, het klimaat, de cultuur en de ziel van een land of streek. Net als Goodbye is ook wijn een bron van inspiratie over elke uithoek van de wereld.

Samen met wijnbar ONA brengen we dan ook graag een stukje vakantie naar jou toe. Tijdens een uniek tastingweekend nemen we je mee op reis door Goodbye #17 en proef je heerlijke wijn van zes bestemmingen uit het magazine, vergezeld van deskundige uitleg door de wijnkenners van ONA. Van klassieke wijnlanden tot opvallende nieuwkomers, heerlijk verrassend en inspirerend.

Natuurlijk sturen we je ook niet met lege handen naar huis. Naast een vat vol inspiratie over wijn en reizen, geven we je ook een exemplaar van Goodbye 17 mee naar huis!

Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in via www.ona.gent en reserveer jouw plekje op deze unieke tasting!
 

Praktisch

  • Zaterdag 24 augustus om 13:00 uur en zondag 25 augustus om 11:00 uur
  • Wijnbar ONA: Nederkouter 71, 9000 Gent
  • € 25 per persoon (incl. tasting en een gratis exemplaar van Goodbye magazine twv. € 9,50)
  • Schrijf je nu in

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord