Terug naar overzicht

Heerlijk fietsen in Nederland: 8 gratis routes in jouw mailbox

Toegankelijke landschappen, aandacht voor veilige fietspaden, gezellige dorpjes en verrassende steden: Nederland is hét fietsland bij uitstek. Op acht fietsroutes nemen we je mee naar de mooiste plekjes van het land en maak je kennis met de natuur, cultuur en toffe adresjes bij onze noorderburen.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

In een reeks van acht nieuwsbrieven nemen we je samen met NBTC Holland Marketing mee op uitdagende en minder uitdagende fietsroutes en laten we je kennismaken met het idyllische landschap van Nederland. Elke route kan je bovendien gratis downloaden. Staat jouw fiets al klaar om te vertrekken?

De knapste routes voor jou ontleed

Je zou het misschien niet denken, maar Nederland is een veelzijdig land met verschillende landschappen, unieke streken, en dorpen en steden met elk een eigen karakter. 

In deze reeks nieuwsbrieven nemen we je onder meer mee naar de waterrijke regio West-Friesland, fiets je naar forten, kastelen en vestingen langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, rij je dwars door het prachtige Nationaal Park Veluwezoom en kom je meer te weten over de geschiedenis van de hunebedden rond Drenthe. Wedden dat elke regio je zal verrassen?

Elke e-mail licht één route uit, die je snel en gemakkelijk kan downloaden en zo overal met je kan meenemen. Per route krijg je ook een handig overzicht van de belangijkste zie-, doe- en beleeftips, aangevuld met nuttige informatie. Op die manier haal je telkens het maximum uit jouw fietstocht en mis je geen enkel hoogtepunt!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord