Terug naar overzicht

In de stad van de hamam

Om helemaal te ontspannen moet je in Marrakech zijn. Het is de stad van de hamam, een oase van rust en de ideale manier om te ontsnappen aan het broeierige leven in de drukke straten. Ook nood aan een relaxmomentje? Wij hebben wij vier mooie hamams voor jou op een rij gezet.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Hammam de la Rose

In het hartje van de medina van Marrakech vind je de prachtige Hammam de la Rose, die uitblinkt door zijn mooie en rustgevende sfeer. Bovendien kan je rekenen op professioneel personeel dat er alles aan doet om jou in de watten te leggen. Het lijkt net of je teruggaat in de tijd, naar een periode waar nog volop de tijd werd genomen om te relaxen. Je hebt de keuze uit verschillende behandelingen en massages. De producten die hier gebruikt worden, worden bovendien ook te koop aangeboden. Dus ben je helemaal weg van die ene lekkere massageolie? Dan neem je die straks gewoon mee naar huis! Meer info via www.hammamdelarose.com

Les Bains de Marrakech

Les Bains de Marrakech is een veelzijdige hamam die de inspiratie vooral uit de natuur haalt. Ook deze hamam heeft een geheel eigen lijn verzorgingsproducten, met Marokkaanse grondstoffen als basis. Les Bains de Marrakech geldt als een begrip in de wellnesswereld en naar eigen zeggen werd hier de eerste duomassage aangeboden. Meer info via www.lesbainsdemarrakech.com.

Le Bain Bleu

Le Bain Bleu is relatief kleinschalig opgezet, maar daarom zeker niet minder sfeervol. Nadat je de tijd hebt genomen om te ontspannen in het bad op de prachtige binnenplaats, wacht er een geweldige massage op je. Een persoonlijke aanpak staat hier centraal: laat je verwennen met een muntthee, een namiddagje niksen op het dakterras of smul van een heerlijk menu. Perfect om even helemaal tot jezelf te komen. Meer info via www.lebainbleu.com

La Sultana Spa

Wanneer je in La Sultana Spa rondloopt, dan lijkt het net alsof je in een oud paleis van de sultan bent beland. De fraaie bogen en lampen in oude stijl ademen een sfeer uit van vervlogen jaren. De spa is echter wel van alle moderne gemakken voorzien. Voor de producten worden natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals rozen, honing, amandel en citroen. Ben je gesteld op jouw rust en privacy, dan kan je Sultana Spa helemaal voor jezelf reserveren. Meer info via www.lasultanahotels.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord