Terug naar overzicht

In de winter naar de zon? 3x inspiratie!

Geschreven met branded content van FTI

Veel mensen hebben in de winter zin om de zon op te zoeken in een ander land. Winterzon bestemmingen zijn erg populair en er zijn steeds meer mogelijkheden. Het kan daarom lastig zijn om een goede bestemming uit te kiezen. Hieronder hebben we wat inspiratie voor winterzon bestemmingen op een rijtje gezet!

Dominicaanse Republiek

Het Caribische land de Dominicaanse Republiek is een zeer populaire winterzon bestemming. In de Dominicaanse Republiek kun je op een van de vele resorts genieten van een heerlijke strandvakantie. Je kunt makkelijk en goedkoop met FTI naar de Dominicaanse Republiek. Ook kun je vaak kiezen voor all-inclusive verzorging en kun je alle maaltijden op het resort eten. Heerlijk voor als je toe bent aan een rustvakantie aan het strand. De stranden in de Dominicaanse Republiek zijn hagelwit en het zand is er vaak erg zacht. Ook kun je er goed terecht om te snorkelen of duiken. Erg leuk voor als je de onderwaterwereld in de Dominicaanse Republiek wilt ontdekken. Je merkt het, de Dominicaanse Republiek is zeker een goede optie om te overwegen als winterzon bestemming!

Egypte

Egypte is ook een populaire winterzon bestemming en dat is niet voor niets. Egypte ligt op slechts een paar uurtjes vliegen en heeft ook in de winter een zonnig klimaat. Ideaal voor als je in de winter wilt kunnen genieten van zonnig en warm weer. Bij FTI kun je goed terecht voor het boeken van een vakantie naar Egypte. Egypte heeft verschillende badplaatsen waar je terecht kunt voor je vakantie. Denk bijvoorbeeld aan Hurgharda, Marsa Alam of Sharm el Sheikh. Bij al deze badplaatsen kun je genieten van een strandvakantie en eventueel ook snorkelen en duiken. De onderwaterwereld van Egypte is erg indrukwekkend en het is dus zeker de moeite waard om een dagje te gaan snorkelen of duiken. Ook weer een goede bestemming om te onthouden!

Dubai

Een zeer populaire winterzon bestemming is Dubai. De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten staat niet alleen bekend om zijn mooie bezienswaardigheden in de stad, maar ook om zijn prachtige stranden. Ideaal voor als je een stedentrip met een strandvakantie wilt combineren. Uiteraard is het in Dubai het hele jaar door warm en zonnig en kun je hier dus ook in de winter genieten aan het strand of het zwembad. Voor dagjes uit kun je een bezoekje brengen aan de Burj Khalifa, de woestijn of het ‘Museum of the future’. Er is genoeg te doen in Dubai!

Met deze inspiratie kun jij vast een bestemming uitkiezen voor jouw vakantie in de winter!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord