Terug naar overzicht

Logeertip in Phuket: Keemala Resort

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Een klein stukje paradijs: dat is Keemala Resort. Het Thaise complex ligt middenin een tropisch regenwoud en bestaat uit 38 charmante villa's, elk met een privézwembad. Het ontwerp van de huisjes is gebaseerd op vier fictieve stammen die zich in Phuket zouden hebben gesetteld. De karakteristieken van die stammen vind je terug in de architectuur en decoratie van de villa's. 

De Clay Pool Cottages van de 'Pa-ta-Pea'-clan staan voor een leven dicht bij de natuur. Deze huisjes zijn uitgerust met een ruime badkamer met moessondouche, buitendouche, een vrijstaand bad en een terras.

De Tent Villas staan dan weer voor het nomadenleven van de Khon-Jorn-clan. Het interieur van deze villa's werd geïnspireerd door omgeving. Zowat elke hoek van het huis biedt schitterende uitzichten op het regenwoud of de oceaan. Wat je ook nog mag verwachten: een ruime badkamer met moessondouche, buitendouche en vrijstaand bad en een outdoor zitruimte.

In de Tree Pool Houses kruip je in de huid van de We-Ha-clan, die het universum aanbad en dicht bij de lucht wilde staan. Deze huisjes bevinden zich in de bomen en hebben telkens twee verdiepingen. Naast een zeer ruime slaapkamer geniet je hier van een grote lounge en eetplaats, twee badkamers en een knap terras aan de slaapkamer. 

Kers op de taart van het Keemala Resort zijn de Bird's Nest Pool Villas. Deze zijn gebaseerd op de Rung-Nok-clan die vooral op zoek was naar exclusiviteit. Dankzij het geweven design van deze huisjes slaap je hier onder een mooie sterrenhemel. De knappe badkamer met moessondouche en vrijstaand bad geeft uit op schitterende vergezichten over de bosrijke omgeving en de oceaan. 

Andere troeven van Keemala Resort zijn de knappe wellness en uitgebreide wijnkaart in het restaurant. Vanaf € 350 per nacht, meer info via www.keemala.com

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord