Terug naar overzicht

Logeren in Barcelona

Barcelona bruist van de creativiteit. En dat blijkt ook uit de vele boetiekhotels, groot en klein, die de stad rijk is. Dit zijn onze drie favoriete adressen waar designers, architecten en kunstenaars de handen in elkaar slaan. 

PRAKTIK BAKERY (***)

Dit hotel biedt de ideale combinatie van "bed" en "breakfast". Je slaapt immers in een bakkerij waar je, na een goeie nachtrust, kan genieten van een heerlijk ontbijt met versgebakken brood. De bakkerij is een waar begrip in Barcelona en lokt ook veel klanten die niet in het hotel verblijven. Praktik Bakery is ingericht met een bijzonder oog voor detail en ligt in de levendige Eixample-wijk. Een mooi, maar vooral ook smakelijk adres. Vanaf € 115 per nacht.

www.hotelpraktikbakery.com

COTTON HOUSE (*****)

In de 19de eeuw liet de Catalaanse bourgeoisie een imposant hoofdkwartier bouwen voor de katoenfabrikanten. Het neoklassiek gebouw herbergt sinds begin dit jaar een vijfsterrenhotel, pal in het hart van Barcelona. Cotton House eert in alle opzichten de originele stijl van het pand met unieke meubelstukken en fantastisch ingerichte kamers. Leuk detail: je kan in het hotel een hemd op maat laten maken. Vanaf € 245 per nacht.

www.hotelcottonhouse.com

HOTEL OMM (*****)

Knap ingerichte hotelkamers, een ruim dakterras met een subliem zicht op de skyline van Barcelona - inclusief de Sagrada Familia - én bijhorende fancy cocktails, een spa met binnenzwembad, een nachtclub met regelmatige live jazzconcerten én een gerenommeerd restaurant dat internationaal in de prijzen valt. Wie goede smaak heeft, zal zich ongetwijfeld thuis voelen in dit schitterend vijfsterrenhotel.  Vanaf € 235 per nacht.

www.hotelomm.es

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord