Terug naar overzicht

Met Best of Travel op roadtrip van Dallas naar LA: lees er alles over in Goodbye #17!

Heb je er altijd van gedroomd om op roadtrip door het zuiden van de VS te gaan? Haal dan zeker Goodbye #17 in huis, want daarin nemen we je mee op een kleurrijk avontuur van Dallas naar Los Angeles!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Geen land ter wereld dat zich zo goed leent tot een roadtrip als de Verenigde Staten: eindeloze wegen, onvergetelijke landschappen en kilometerslange natuurpracht wachten je hier immers op. Vooral het zuiden van de VS spreekt tot de verbeelding. Hier is de woestijn zoveel meer dan een droog zandspel, zijn de inwoners net dat tikkeltje wilder en eigenwijzer, is alles een beetje groter en voel je je vaak helemaal alleen op de wereld.

In Goodbye #17 nemen we je mee op een avontuur van Dallas naar Los Angeles: een tocht tussen twee grootsteden, dwars door Texas, New Mexico, Arizona en Californië. Een verhaal over woelige geschiedenis, verlaten dorpjes, Lucky Luke, de zinderende woestijnzon, gouden koffie, hamburgers en palmbomen. Je leest er over de moord op JFK, het UFO-mysterie van Roswell, het kunstenaarsdorp Marfa, het Wilde Westen, Saguaro National Park en nog veel meer iconische of net vergeten plekjes. Kortom: een verhaal dat je meeneemt naar een van de meest indrukwekkende delen van de Verenigde Staten.

De foto's hieronder geven je alvast een voorsmaakje van deze knappe reis, die volledig op maat werd uitgetekend door de travel designers van reisspecialist Best of Travel. Wil je meer weten over deze reis? Haal dan zeker Goodbye #17 in huis, nu te koop in de krantenwinkel, Standaard Boekhandel, Carrefour en binnenkort ook op BOL.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord