Terug naar overzicht

Neem een kijkje binnen bij ‘s werelds duurste hotelsuite

Op de twee bovenste verdiepingen van het Palms Casino Resort in Las Vegas opende onlangs de duurste hotelsuite ter wereld. De suite werd gedoopt als Empathy Suite en kijkt uit over de befaamde Strip in Las Vegas.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

In de villa vind je onder andere twee uitgebreide lounges, een massagekamer gecombineerd met een zouttherapieruimte en een buitenzwembad met vlindermotief en een spectaculair uitzicht. Je krijgt ook een butler die de klok rond ter beschikking staat, een persoonlijke chauffeur die je voert naar waar je maar wilt en een privétour door het gehele resort en de wereldbekende Palms Recording Studio. Bovendien krijg je ook automatisch VIP-toegang tot de exclusieve KAOS Day- & Nightclub die pas opende in april en waar namen zoals Cardi B en Skrillex wekelijks optreden. Ten slotte ontvang je tijdens je verblijf een krediet van 10.000 euro dat je kan spenderen in het resort.

Wat de Empathy Suite zo bijzonder maakt, naast de enorme omvang en het spectaculaire uitzicht, is dat de ruimte volledig ondergedompeld is in hedendaagse kunst. Britse kunstenaar Damien Hirst hielp de villa mee ontwerpen en voorzag het met eigen kunstwerken waarvan de totaalwaarde enkele miljoenen dollars bedraagt. Over de gehele villa kan je Hirsts iconische vlinderpatroon terugvinden. Het meest indrukwekkende kunstwerk in de suite is zonder twijfel “Winner/Loser” waarin twee echte stierhaaien averechts vasthangen in een grote tank gevuld met formaldehyde, midden in de woonkamer. Een ander kostelijk kunstwerk is de meterslange pillenkast gevuld met diamanten.

De suite is een combinatie tussen luxueus logeren en een bezoek aan een museum van hedendaagse kunst. De totale ruimte bedraagt bijna 850 vierkante meter en heeft een prijskaartje van 200.000 dollar per nacht. Een verblijf in deze villa geeft je dus ongetwijfeld een unieke Las Vegas-ervaring! Meer info via palms.com

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord