ODDSSON: eigenwijs designhostel in Reykjavik

Scroll naar beneden

Designlogies associëren we al snel met dure vijfsterrenhotels, maar ODDSSON toont dat een inspirerend interieur ook aan een scherpe prijs kan. Dit hostel in Reykjavik pakt uit met een minimalistisch, maar kleurrijk interieur en organiseert unieke ervaring voor zijn gasten.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Toeristen vinden steeds meer de weg naar IJsland, en terecht! De Nordic-cultuur en de schitterende landschappen vol vulkanen en gletsjers zijn maar een paar van de redenen waarom het eiland zo'n topbestemming is. Net zoals de meeste Noord-Europese landen is IJsland echter geen goedkope bestemming, en dus betaal je in heel wat hotels ook gemiddeld iets meer dan op het Europese vasteland.

ODDSSON, een gloednieuw hostel/hotel in hoofdstad Reykjavik, toont echter dat op een toffe plek overnachten helemaal niet duur hoeft te zijn. De kamers, het restaurant en de ontspanningsruimtes vallen op door hun minimalistische stijl, terwijl kleurrijke accenten op de muren, vloeren of meubels voor extra levendigheid zorgen. ODDSSON is doorspekt met vrolijke (pastel)kleuren zoals turquoise en roze.

Bovendien zal je je hier niet snel vervelen: het centrum van Reykjavik ligt vlakbij, en bovendien organiseert het hotel fietstochten richting het noorderlicht, yogasessies en karaokewedstrijden.

Het mooiste aan ODDSSON zijn misschien wel de prijzen: prijzen starten al vanaf 35 euro per nacht! Meer info via www.oddsson.is

Blader hieronder door de foto's van dit knappe hostel!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord