Terug naar overzicht

Ontdek de toppers van het Meetjesland

Een hele zomer lang elke week een nieuwe reportage, waarin de toppers van het Meetjesland in geuren en kleuren aan bod komen: de regio verwent met twaalf verhalen waarin je de regio als nooit tevoren leert kennen. En nog beter: je kan ze zelf gaan beleven!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Het Meetjesland mag je gerust een beetje zien als een verborgen parel in het Vlaamse landschap. Deze ietwat eigenwijze uithoek in het noorden van Oost-Vlaanderen is echter even veelzijdig als wonderbaarlijk. Denk aan veel groen, een oorlogsverleden, ontwapenende cultuur en vooral gastvrije inwoners. Op de site van Het Meetjesland krijg je elke week een nieuwe topper voorgeschoteld. Twaalf verrassende redenen om een bezoekje te brengen aan de regio: van brouwerijbezoeken tot fenomenale fietstochtjes en heerlijke stilteplekjes. Wie op zoek is naar een rustige getaway in eigen land, vindt wekelijkse inspiratie op www.meetjesland.be

TIP: haal het beste van het Meetjesland in huis met het Meetjesland vakantieboek, waarin je unieke 4 verhalen en 40 tips vindt! 

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord