Terug naar overzicht

Optimaal gebruikmaken van je iPhone tijdens het reizen

Geschreven met branded content van Refurbished.be

Ontdek hoe je jouw iPhone optimaal kunt benutten tijdens het reizen. Van praktische tips tot batterijbesparing en het vastleggen van onvergetelijke momenten. Bereid je voor om te ontdekken hoe je jouw iPhone optimaal kunt benutten, zodat je reiservaring onvergetelijk wordt en moeiteloos verloopt.

Technologie op reis

Met de toenemende technologische mogelijkheden van smartphones, is de iPhone een onmisbare metgezel geworden voor reizigers over de hele wereld. Of je nu een avontuurlijke backpacker bent of een zakenreiziger op zoek naar efficiëntie, de iPhone kan je reiservaring aanzienlijk verbeteren. Ten eerste is het essentieel om de juiste apps te installeren voor het beheer van je reisdocumenten, navigatie, communicatie en valuta-omzetting. Zorg ervoor dat je offline toegang hebt tot belangrijke documenten, zoals vliegtickets en accommodatiebevestigingen, om ongemakken te voorkomen bij beperkte internettoegang tijdens je reis.

Besparing van de accu

Om je iPhone accu te sparen terwijl je onderweg bent, is het aan te raden om energiebesparende functies te activeren, zoals de vliegtuigmodus wanneer je geen mobiele gegevens of Wi-Fi nodig hebt. Vergeet ook niet om een draagbare oplader mee te nemen voor noodgevallen. Maak optimaal gebruik van de camera van je iPhone door panoramische uitzichten, lokale lekkernijen en bijzondere momenten vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld met de iPhone SE 2020. Vergeet niet dat reizen niet alleen gaat om het vastleggen van foto's, maar ook om volledig aanwezig te zijn en te genieten van elk moment.

Is de SE 2020 waterdicht?

De iPhone SE 2020 is niet waterdicht, maar wel waterbestendig. De iPhone SE 2020 heeft een IP67-classificering en kan 1 meter diep tot 30 minuten. Pas hier wel mee op, want Apple biedt beperkte garantie en dekt geen schade die veroorzaakt is door water of andere vloeistoffen. Hoe zit het met een refurbished iPhone? Een refurbished iPhone kan je vergelijken met een nieuwe iPhone in de winkel. Alleen is een refurbished iPhone vele malen goedkoper en beter voor het milieu. Een refurbished iPhone SE 2020 is niet waterdicht, maar wel waterbestendig, zoals bij een nieuwe iPhone SE 2020 in de winkel. Ben je nog op zoek naar een iPhone of andere elektronica die je gemakkelijk kan meenemen op reis, zoals een iPad? Kijk dan bij Refurbished.be. Refurbished.be is gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished elektronica en heeft een groot aanbod. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op alle elektronische apparaten. Zo ben je altijd voorzien van een goed werkende elektronica en kun je optimaal genieten van je vakantie!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord