Reis als een local met een huurauto

Scroll naar beneden
Sunny Cars

Een reis beleef je pas echt als je proeft van de couleur locale. Je mengen onder de locals, authentieke kleine dorpjes bezoeken en op plekken komen waar de toeristenmassa niet komt: dat is waar reizen om draait, toch? Maar natuurlijk moet je ook wel op die plekken zien te geraken. Een huurauto is dan de ideale oplossing. We geven je vier redenen waarom je goed zit met een huurwagen.

1. Grenzeloze vrijheid

Een huurauto laat je toe om een pak flexibeler te zijn in jouw hotelkeuze. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer en dus kan je ook een originele Airbnb in een gezellig dorpje kiezen, ver weg van het overvolle (en dure) stadscentrum. Wie weet beland je wel op een gezellig dorpsfeest!

2. Authentieke keuken

Dankzij een huurwagen hoef je niet in de toeristische restaurants te eten in de grote steden, maar rij je gewoon naar de authentieke restaurants waar andere toeristen niet komen. Je ontdekt plekjes die niet in de reisgidsen staan en je betaalt nog eens minder ook. Bovendien proef je van de échte lokale keuken!

3. Een wagen vol lekkers

Boodschappen doen is thuis soms vervelend, maar op vakantie is dat plots helemaal anders. Je ontdekt nieuwe geuren, smaken, merken en producten die je gewoon in de koffer kan gooien. Of je nu naar de lokale versmarkt gaat of een bezoekje brengt aan een enorme supermarkt: met een huurauto neem je allerlei lekkers mee!

4. Baan je eigen weg

Het mooiste plekje? Dat heb je net zelf ontdekt! Met een huurwagen trek je zelf op ontdekking en blijf je zolang je wil. Bovendien is het perfect mogelijk om van punt A naar punt B te trekken, zonder omkijken. Op die manier heb je jouw bestemming pas écht gezien.

 

Een wagen huren? Kies slim!

Op reis wil je één ding absoluut vermijden: problemen met je huurwagen. Bij Sunny Cars is all-in autohuur ook echt all-in en krijg je een transparante huursom met alle benodigde verzekeringen inbegrepen. Ook de dekking op alle glas-banden-bodem-dakschade is inclusief, net als de terugbetaling eigen risico en een aanvullende BA-verzekering van € 7,5 miljoen. Alles is dus al geregeld bij aankomst, je hebt geen bijkomende verzekeringen meer nodig. Het wegslepen van je auto bij een ongeval, het verliezen van de sleutels of inbraakschade aan het navigatiesysteem: zodra je iets overkomt, neemt Sunny Cars de afhandeling én de betaling van je over. De medewerkers zijn bovendien 24/7 bereikbaar, en dat in het Nederlands.

Zin in een roadtrip?

Wil je ook meer uit jouw vakantie halen? Een all-inclusive huurauto boeken doe je via www.sunnycars.be of je vertrouwde reisbureau.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord