Terug naar overzicht

Reisnieuws update #22

  • Albert Dock in Liverpool

    Phil Fiddyment

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 22 van woensdag 20 september 2017.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Holland America Line gaat het aantal cruises naar het Panamakanaal opdrijven. Het komende najaar en het voorjaar van 2018 kan je als passagier kiezen uit 8 schepen en 19 cruises. Tijdens de reizen word je aan boord getrakteerd op Panamese tradities, culinaire ontdekkingne en culturele ervaringen én kom je meer te weten over de bouw van het Panamakanaal!
     
  • Liverpool bereidt zich nu al voor op de kerstperiode en krijgt op het einde van het jaar een pop-up bar in het thema van een van dé klassieke kerstfilms, Home Alone. Of er ook booby traps in de bar aanwezig zullen zijn, is nog niet bekend, maar het is alvast een leuke reden om deze winter naar Liverpool af te zakken!
     
  • Abu Dhabi krijgt (eindelijk) zijn eigen Louvre. Het museum is een samenwerking tussen de Franse overheid, de toeristische dienst van Abu Dhabi en het bestuur van het Louvre en werd al in 2007 voorgesteld. In het Louvre Abu Dhabi komen meer dan 600 kunstwerken van overal ter wereld en talloze tijdelijke tentoonstellingen.
  • Virgin Atlantic gaat als eerste luchtvaartmaatschappij in Europa wifi aanbieden op al zijn vluchten. De dienst is weliswaar niet gratis: afhankelijk van de vlucht en het pakket dat je kiest, betaal je tussen 3,5 euro en 17 euro. Een interessant initiatief!
     
  • Schiphol zal zijn wachtende reizigers een blik bieden op de rijke Nederlandse kunstgeschiedenis: het opende immers een eigen kunstcollectie met werken uit het Rijksmuseum. Je bewondert er werken van verschillende Nederlandse kunstenaars, een leuk tijdverdrijf terwijl je wacht op jouw vlucht.
     
  • De Belmond Andean Explorer moet zowat de meest relaxerende manier zijn om Peru te ontdekken. Op de luxetrein spoor je rustig door het schitterende landschap van de Andes, terwijl je geniet van een schitterende wellnesservaring. Laat je verwennen tijdens een aromatherapie met chocolade, verschillende massages en schoonheidsbehandelingen terwijl je van al het moois van Peru geniet.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord