Terug naar overzicht

Reisnieuws update #30

  • New York

    Jörg Schubert

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 30 van woensdag 15 november 2017.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Bologna was al een plek voor culinaire verwennerij en met het gloednieuwe Eataly is dat des te meer het geval. Eataly mag je zien als een pretpark voor foodies. Meer dan 45 eettenten en een food market van 9000 vierkante meter brengen hier het beste van de Italiaanse keuken op één plek. Je kan hier ook kookworkshops volgen.
     
  • Palestina is de snelstgroeiende toeristische bestemming ter wereld, zo blijkt uit een rapport van de United Nations World Tourism Organization. In 2017 kreeg Palestina maar liefst 58% meer internationale toeristen over de vloer dan vorig jaar. Op plaatsen twee en drie vind je Egypte en de Noordelijke Marianen, een eilandengroep in Oceanië.
     
  • Emirates gaat op zijn vluchten extra privacy aanbieden aan zijn eersteklassepassagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft nieuwe suites voorgesteld voor passagiers die de hele vlucht alleen willen zijn. Zelfs interactie met de crew is er enkel als je daar zelf om vraagt. Dankzij een minibar heb je jouw drankjes altijd bij de hand en de maaltijden kunnen bezorgd worden via een doorgeefluik.
  • U By Uniworld, een Amerikaanse cruise-organisator, wil millennials warm maken voor riviercruises. Het bedrijf gaat zijn afvaarten volledig afstemmen op jongeren en een focus leggen op lekker eten, muziek, uitgaan en Instagramwaardige uitstapjes. Ook de inrichting van de kamers en de look & feel van het schip krijgen een hippe, jeugdige afwerking.
     
  • Canopy by Hilton wordt zowat de meest hondvriendelijke hotelketen in de Verenigde Staten. Steeds meer toeristen nemen hun hond mee op reis en daar spelen de hotels graag op in. Dankzij het programma 'Paws in the Neighborhoud' krijgen de trouwe viervoeters een welkomstpakket, met allerlei speeltjes en lekkers en een stadsgids met adresjes van onder meer dierenartsen, hondensalons en hondvriendelijke restaurants. Canopy by Hilton heeftin Washington D.C. zopas zijn eerste hotel in de VS geopend.
     
  • In New York kan je nu ook echt genieten van een Breakfast at Tiffany's. De winkelketen opende onlangs het restaurant The Blue Box Café, dat helemaal in de stijl gaat liggen van de luxewinkel. Wil je helemaal in Holly Golightly-stijl ontbijten, dan betaal je zo'n 30 dollar.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord