Terug naar overzicht

Reisnieuws update #33

 • Mount Fuji, Japan

  Reginalt Pentinio

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 33 van woensdag 6 december 2017.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Disneyland Park in Anaheim, California, is de meest 'ge-instagramde' plek ter wereld. Het pretpark is al jaren populair op Instagram en ook in 2017 was het de meest getagde plek op het sociale netwerk. Times Square en Central Park, beide in New York, maken het podium vol.
   
 • Japan is de culinaire nummer één van de wereld, althans volgens La Liste. Dat is een prestigieuze ranglijst die rekening houdt met het aantal toprestaurants overal ter wereld. La Liste stelt ook elk jaar een lijst samen met de 1.000 beste restaurants ter wereld. Guy Savoy in Parijs kwam daar als winnaar uit de bus. Globaal gezien is Japan echter het meest gastronomische land, met 116 restaurants in de top 1.000.
 • Lufthansa wil zijn passagiers uit business class van extra comfort voorzien en komt daarom vanaf 2020 met vernieuwe business seats. De nieuwe zitjes kunnen volledig platgelegd worden. Je kan bovendien kiezen tussen een bed- of een bureau-opstelling.
   
 • Met Expedia Denmark kan je Denemarken nu ook vanuit je luie zetel bezoeken. Dankzij vijf virtual reality-rondleidingen kan je nu de meest interessante musea en bezienswaardigheden virtueel bezoeken en bekijken.
   
 • Booking.com heeft een overzicht klaar welke steden je in welke periode van het komende jaar moet bezoeken om zoveel mogelijk waar voor je geld te krijgen. Het somt daarvoor voor elke maand van 2018 de beste prijs-kwaliteitsverhouding op in enkele van 's werelds meest populaire bestemmingen en hield daarbij rekening met de prijszetting in de duurste maand voor die steden. The Lonely Planet verzamelde de data en maakte een mooi overzicht.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord