Terug naar overzicht

Reisnieuws update #38

 • Tallinn, Estland

  Rob Oo

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 38 van woensdag 10 januari 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Estland wordt in 2018 meer dan ooit een te ontdekken bestemming dichtbij. Het land viert dit jaar immers 100 jaar onafhankelijkheid en organiseert daarom het hele jaar door tal van evenementen, concerten, feesten en ga zo maar door. Hét moment om dit mooie land een bezoekje te brengen!
   
 • In Dubai is alles groter, extravaganter en opvallender. Het is dan ook geen wonder dat hier het hoogste hotel ter wereld dit voorjaar de deuren opent. Het nieuwe hotel Gevora zal maar liefst 365 meter hoog zijn. Dat is tien meter hoger dan het JW Marriott Marquis, dat ook al in Dubai staat.
   
 • Pic du Midi, in de Franse Pyreneeën, is sinds kort een pak nog een pak spectaculairder geworden. Dankzij een nieuw uitkijkplatform loop je op 2.877 meter hoogte boven een afgrond en vergaap je je aan een imposant uitzicht op de Pyreneeën. Voor waaghalzen!
 • Ryanair verandert vanaf 15 januari zijn regels voor handbagage. Vanaf dan zal je geen twee gratis stuks handbagage meer kunnen meenemen op het vliegtuig. Enkel handtassen zullen nog toegelaten worden en het tweede stuk handbagage zal voortaan (gratis) in het bagageruim geladen worden. Wie voor 'priority boarding' kiest (en dus een toeslag betaalt), mag wel nog altijd twee stuks handbagage meenemen in de cabine.
   
 • Technologiebedrijf ForwardX Robotics wil dan weer een einde maken aan het gesleur met bagage op de luchthaven. Het bedrijf heeft de CX-1 voorgesteld, een high tech valies die achter je aan rijdt en die je kan bedienen met simpele handgebaren. Aan zo'n technologisch hoogstandje hangt wel een stevig prijskaartje vast: de CX-1 gaat zo'n 1.000 dollar kosten. Haal jij er eentje in huis?
   
 • KAYAK, een online zoekmachine voor vakanties, heeft zijn 2018 Travel Hacker Guide voorgesteld. Dat is een lijst met bestemmingen waar je de beste zaakjes kan doen en aan een goede prijs van een mooie reis kan genieten. Volgens KAYAK is Guadalajara in Mexico dé place to be deze zomer. Ook Calgary in Canada en de Amerikaanse steden Orlando, Raleigh en Denver staan in de top-5.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord