Terug naar overzicht

Reisnieuws update #41

  • Bangkok, Thailand

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 41 van woensdag 31 januari 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Het Vakantiesalon opent van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari 2018 de paleispoorten van Brussels Expo voor het publiek. Het Gastland van de 60ste editie is Thailand, dat elk jaar meer en meer Belgische toeristien aanspreekt door zijn mooie natuur, stranden en gastronomie. 
     
  • Heb je je ooit al afgevraagd of er een historisch porterschilderij bestaat dat op jou lijkt? Met de Google Arts & Culture-app kan je nu snel opzoeken of je dezelfde gezichtskenmerken als de Mona Lisa lijkt, of je net meer een Van Gogh of Rembrandt bent. De app gaat via de camera van jouw smartphone jouw gezicht analyseren en aan de hand daarvan in de Google-database op zoek naar een kunstwerk waar jij op lijkt. De volgende stap? Het kunstwerk in kwestie met je eigen ogen gaan bekijken, natuurlijk!
     
  • Ook Air New Zealand richt de aandacht op jouw gezicht en gaat aan de hand van jouw gezichtsuitdrukkingen op bezienswaardigheden uit Queensland (Australië) een reis langs de toeristische hotspots van Nieuw-Zeeland voor jou uittekenen. Je krijgt een video te zien van allerlei sites uit Queensland en aan de hand van hoe je reageert op verschillende bezienswaardigheden, 'leert' het programma bij over jouw persoonlijkheid en interesses. Wordt jouw gezicht jouw reispas van de toekomst?
  • Logeren in het meest populaire hotel op TripAdvisor is goedkoper dan je waarschijnlijk denkt. Viroth's Hotel in Cambodja werd door de jaarlijkse Travelers' Choice Awards van TripAdvisor verkozen tot beste hotel ter wereld. Verrassend genoeg hoef je niet al te diep in de buidel te tasten om in het hotel te overnachten: je betaalt hier amper 90 euro per nacht.
     
  • Ben je nog op zoek naar een mooie zomervakantie? Denk dan zeker eens aan een verblijf in Kreta, want bij Grecotel of het vijfsterren luxe hotel Daios Cove kan je momenteel mooie vroegboekvoordelen scoren. 
     
  • Voor wie eens iets anders wil dan een luilekkervakantie of een weekje op de skilatten, kunnen in de paasvakantie bij Martinhal Cascais terecht. In het hotel worden er in het hotel aan de kust van Lissabon professionele tennislessen georganiseerd voor het hele gezin. Reis je met een baby, dan staat de oppas de hele dag voor je klaar. Het Familie Tennis-programma kan je tot en met 23 maart boeken.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord