Terug naar overzicht

Reisnieuws update #42

  • Chicago

    Pedro Szekely

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 42 van woensdag 7 februari 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Chicago werd door de lezers van Time Out verkozen tot leukste stad ter wereld. Meer dan 15.000 reizigers kozen de stad als hun nummer één om te ontspannen en van het leven te genieten. Chicago scoort vooral goed op culinair aanbod, maar ook zaken als cultuur en betaalbaarheid zorgen ervoor dat de stad voor het tweede jaar op rij helemaal bovenaan de lijst staat. Porto en New York staan op plaats twee en drie.
     
  • De luchthaven van de Australische stad Brisbane zorgt voor een wereldprimeur en gaat Bitcoin aanvaarden als betalingsmiddel. Je kan binnenkort met de digitale munt in onder meer restaurants, koffiezaken en winkels betalen. 
     
  • Met Eurocamp wordt jouw volgende vakantie kiezen een pak gemakkelijker. Dankzij de top 9's die Eurocamp samenstelde, vind je gemakkelijker dan ooit een campingvakantie die bij je past! Op zoek naar zon? Of mag het wat luxueuzer op een glamping? Of wil je helemaal relaxen op het strand? Eurocamp heeft voor elke reiziger een leuke top 9 samengesteld!
  • Recharge is een interessante app waarmee je kan proeven van een leven vol luxe. Althans, voor een korte periode. Met de app huur je kamers in luxehotels, maar telkens voor een paar minuten tot enkele uren. Op die manier kijk je binnen in de meest exclusieve hotels, zonder dat je meteen een pak geld kwijt bent. Momenteel kan je de app gebruiken in San Francisco en New York.
     
  • DriveShare is nog zo'n app die jouw vakantie extra glamour geeft. Het bedrijf noemt zichzelf 'de Airbnb voor wagens' en daar zit wel iets in. Met de app kan je immers tijdens jouw vakantie unieke (luxe)wagens rechtstreeks bij de eigenaar huren en zo jouw (rond)reis wat extra speciaal maken. Je vindt onder meer wagens van Porsche, Lamborghini, Ford Mustang, Ferrari en Jaguar in het gamma.
     
  • Trekkies, opgelet! In Stockholm heeft onlangs Visit Qo'noS, 's werelds eerste Klingon Centre, de deuren geopend. Het centrum focust zich op de geschiedenis, cultuur en tradities van het ras uit Star Trek en doet dat aan de hand van live-optredens en tal van events. Je kan Visit Qo'noS tot en met 24 maart bezoeken. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord