Terug naar overzicht

Reisnieuws update #43

  • Maison Souquet, Parijs

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 43 van woensdag 14 februari 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Maison Souquet in Parijs werd door Tripadvisor verkozen tot het meest romantische hotel ter wereld. Dit voormalige 'huis van plezier' werd omgebouwd tot een van de meest luxueuze en romantische hotels uit de Parijse geschiedenis. Het hotel telt een twintigtal kamers, waarvan zes suites, en ligt op een honderdtal meter van de Moulin Rouge. De ideale verblijfplek voor een romantisch weekendje weg in de stad van de liefde? 
     
  • In België is die eer weggelegd voor het Main Street Hotel in Ieper. Gasten verblijven in een van de zes verrassend knusse themakamertjes waar luxe, comfort en kwaliteit telkens centraal staan. In de hotelbibliotheek kom je tot rust en lees je boeken over de Groote Oorlog en het verleden van de stad. Een kamer boeken kan vanaf €140 per nacht. 
     
  • Ben je nog op zoek naar een last minute valentijnsgeschenk en is jouw geliefde toevallig ook een skifanaat? Dan moet je misschien een romantische skivakantie cadeau doen naar Oostenrijk. Op de website van Toerisme Oostenrijk vind je alvast tal van tips en info hoe je een unieke en romantische wintervakantie organiseert. 
  • Glamping wint al eventjes aan populariteit. Maar Bubbletent Australia zet een nieuwe standaard. Je kan er in een van drie luxe 'bubble-tenten' kamperen met zicht over Capertee Valley, de op een na grootste canyon ter wereld. Elk van de drie indrukwekkende accomodaties is uitgerust met onder meer een iPad waar je muziek mee kunt luisteren, en een telescoop om mee naar de sterren te kijken of wildlife te spotten. 
     
  • Deze zomer opent er op een eiland aan de Finse kust een nieuw resort ... dat enkel toegankelijk zal zijn voor vrouwen. SuperShe Island moet de bestemming bij uitstek zijn waar vrouwen volledig tot rust kunnen komen, want volgens oprichtster Kristina Roth passen veel vrouwen zich nog te veel aan hun mannelijk gezelschap aan. Vanaf juni kunnen vrouwen een aanvraag indienen om te komen relaxen op SuperShe Island, op nog geen 90 minuten van Helsinki. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord