Terug naar overzicht

Reisnieuws update #46

 • Ha Giang, Vietnam

  Nhi Dang

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 46 van woensdag 7 maart 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Josephine's Guesthouse in Zürich mag zich een van de meest opvallende logeerplekken van de stad noemen. Het hotel is immers enkel toegankelijk voor vrouwen en opent ook zijn deuren voor vrouwen die op de vlucht zijn van bijvoorbeeld partnergeweld en een veilige slaapplek nodig hebben. Het interieur werd op een huiselijke, maar minimalistische manier ingericht zodat iedereen er zich meteen thuis voelt. 
   
 • Heb je altijd al eens Azië op een authentieke manier willen ontdekken? Dan moet je bij Backyard Travel zijn. Met de organisatie vertrek je op een 12-daagse rondreis en verplaats je je zoals de locals het doen: met de trein. Regionale verbindingen brengen je van China naar en voorbij de grens met Vietnam. Onderweg ontdek je tal van verborgen plekjes en toeristische hotspots.
 • Sportfans die wel eens de mythische Grand Prix Formule 1 van Monaco willen meemaken, kunnen bij Star Clippers terecht. Met de cruiserederij vaar je naar de jachthaven van Fontvieille, vanwaar je de kwalificatieraces van op de eerste rij kan meemaken. Een leuke tussenstop op een cruise die je van Barcelona naar de Franse Rivièra brengt!
   
 • Saint Patrick's Day is een van de bekendste nationale feestdagen ter wereld en vindt steeds meer ook zijn weg naar ons land. Op 17 maart kleurt ook het Hard Rock Cafe in Antwerpen groen voor de Ierse nationale feestdag. Speciaal voor Saint Patrick's Day serveert Hard Rock Cafe St. Patty's Guinness Burgers en groene Carlsberg. Ga jij proeven?
   
 • Google Flights zal binnenkort kunnen voorspellen wanneer jouw vlucht vertraging zal hebben. Dankzij een nieuw algoritme kan het programma berekenen hoeveel kans jouw vlucht maakt om vertraging op te lopen, zelfs nog voor dat jouw luchtvaartmaatschappij het weet. Google Flights maakt daarbij gebruik van veranderingen in het weer, de locatie en de voorgaande stiptheid van vluchten. Een handige tool!
   

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord