Terug naar overzicht

Reisnieuws update #47

  • Grindelwald, Switzerland

    Atibordee Kongprepan

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 47 van woensdag 14 maart 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Touroperator Exodus Travels heeft een knappe 14-daagse rondreis door Azië voorgesteld die enkel toegankelijk is voor vrouwen. De rondreis doorkruist Thailand, Cambodja en Vietnam en wil vrouwen van alle leeftijden en interesses aanspreken. De focus ligt op de cultuur en gastronomie van Azië. Iets voor jou?
     
  • Op zoek naar een leuke bestemming voor jouw huwelijksreis? Pinterest heeft de huwelijksreistrends voor 2018 bekendgemaakt. Zwitserland blijkt daar de misschien ietwat verrassende topbestemming, Het indrukwekkende berglandschap van de Alpen blijkt dus een perfecte plek voor een romantische honeymoon.  Ook safarireizen in Afrika en een ontdekkingstocht door Bali zijn populair bij pasgetrouwden.

 

  • Genieten, dat doe je in Oostenrijk. Dankzij de Genietersgids beleef je er gegarandeerd een topvakantie: je ontdekt de lekkerste recepten, de mooie wandelingen door de prachtige natuur en de gastvrijheid van de Oostenrijkers.
     
  • Wil je de wereld zien, dan moet je bij de Silversea World Cruise 2020 zijn. Voor het eerst kan je tijdens één cruisereis alle zeven continenten bezoeken. Het schip doet maar liefst 62 havens aan in 32 landen en duurt 140 dagen. De reis begint in Fort Lauderdale in de Amerikaanse staat Florida en eindigt in Amsterdam. De cruise vertrekt op 6 januari 2020. Dat geeft je nog even tijd om te sparen: wie de cruise volledig wil meemaken, betaalt immers minstens zo'n 50.000 euro.
     
  • Zuid-Frankrijk is ook dit jaar bij Belgen een belangrijke vakantiebestemming, zo blijkt uit cijfers van Belvilla. Voor juli en augustus 2018 zijn regio's als Côte d'Azur, Dordogne en Languedoc het populairst. Noord-Italië staat op de tweede plaats. Opmerkelijk: België maakt het podium vol. Belgen gaan dus nog altijd graag op vakantie in eigen land. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord