Terug naar overzicht

Reisnieuws update #48

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 48 van woensdag 21 maart 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Dit jaar is het ideale moment om een bezoek te brengen aan Tsjechië, want het land viert immers zijn 100-jarig bestaan. Op de site van Toerisme Tsjechië ontdek je meer over de cultuur en bezienswaardigheden van het land en kan je verschillende interessante brochures aanvragen.
     
  • YOTEL, een hotel in de Seaport District van Boston,  heeft er een opvallend personeelslid bij: een robot genaamd YO2D2 zal gasten verwelkomen in het hotel. YO2D2 kan autonoom de lift bedienen, snacks en versnaperingen halen en naar jouw kamer brengen. The future is now!
  • Holland America Line lanceert dit jaar een nieuwe manier van cruisen: EXC (Exploration Central) In-Depth reizen. De rederij vaart op deze cruises naar de meest fascinerende uithoeken van de wereld en meert aan in havens waar het nog niet eerder kwam. Een ware sprong in het onbekende, dus! De EXC In Depth-cruises worden opgedeeld in verschillende thema's: fotografie, wetenschap & natuur, kunst & cultuur, eten & drinken, .... Bovendien word je door experts en lokale ervaringsdeskundigen begeleid op een ontdekkingstocht met Zodiacs. Zonder twijfel een unieke belevenis!
     
  • Zoetebekjes plannen binnenkort misschien beter een trip naar Seoul in, want daar werd het eerste honingcafé geopend. Ape (de naam werd afgeleid voor het Italiaanse woord voor 'bij') wil de nadruk leggen op een harmonieuzere samenleving tussen mens en bij, zelfs in stedelijke omgevingen. Naast koffie en frisdranken serveert Ape ook allerhande desserts en speciale drankjes met honing. In het café zelf vind je geen bijen, dus je hoeft absoluut geen imkerpak aan om het café een bezoekje te brengen.
     
  • Wil je eens op een avontuurlijke manier overnachten in de natuur, maar wil je toch ook niet te ver van huis op vakantie? Dan moet je komende zomer in de Grotten van Han zijn. Vanaf eind april kan je er overnachten in de toppen van de bomen in Wildpark. De Tree Tents hangen hoog in de bomen, vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt op de vallei.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord