Terug naar overzicht

Reisnieuws update #51

 • Ojos de Salar, Chili

  European Southern Observatory

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 51 van woensdag 11 april 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Meer uit jouw vakantie halen wordt een pak eenvoudiger via de mobiele app ViaHero. In de app geef je jouw volgende bestemming in en vervolgens wordt je gematcht aan een lokale 'hero', die jou zal bijstaan met allerlei tips & tricks om helemaal van jouw reis te genieten. Een handige service, die wel aan een prijsje komt: voor de app betaal je 25 dollar per dag.
   
 • Een jaar lang de wereld rondreizen en er nog voor betaald worden ook: wie droomt er niet van? World Life Experience maakt die droom waar: het stuurt een groep van 11 reislustigen naar twintig bestemmingen op vijf continenten. De deelnemers zullen echter meer moeten doen dan relaxen: je neemt deel aan sociaal werk en deelt jouw ervaringen op social media. In ruil krijg je een onvergetelijke ervaring én een maandloon van 2.500 euro! Kandidaten hebben tot 20 juli tijd om zich in te schrijven.
   
 • Heel wat reizigers stellen een travel bucket list op met zaken die ze zeker nog willen doen en zien. Toerisme Meetjesland helpt je daarbij alvast een handje en stelde een gratis Meetjesland Bucket List samen met 101 tips om de regio helemaal te leren kennen. Ontdek ook 12 fiets- en wandelroutes en 43 logeeradresjes!
 • Reizen met je huisdier is niet altijd eenvoudig, zeker niet wanneer je met het vliegtuig reist. Wil je toch een oogje in het zeil houden en zeker zijn dat jouw dier het goed stelt, dan is er Digi-Pet. Digi-Pet maakt gebruik van slimme sensoren die je aan de draagkooi van jouw huisdier bevestigt. Die meten onder meer temperatuur, zuurstofgehalte, de vibratie en het aanwezige licht. Die gegevens worden naar een smartphone-app verstuurd, zodat je die op elk moment kan checken. Bovendien kan je intekenen op live video, foto's en je kan zelfs spraakberichten naar jouw huisdier verzenden.
   
 • Oostende wordt op 23 en 24 juni opnieuw de culinaire hotspot aan de Belgische kust! Het hele weekend lang staat het hart van de stad in het teken van gezellig tafelen on a budget tijdens À l'Ostendaise, Kom Proeven! Maar liefst 22 restaurants poten een kraampje neer op het Zeeheldenplein en verwennen je met allerlei lekkers.
   
 • Een reis naar de ruimte: het lijkt stilaan heel snel realiteit te gaan worden. Zeker nu Orion Span het allereerste luxehotel in de ruimte heeft voorgesteld. Aurora Station zal plaats bieden aan zes personen, waaronder twee mensen van de crew. Tijdens de reis ervaar je niet enkel gewichtloosheid en unieke uitzichten op onze planeet, maar je kan ook onder meer meehelpen aan wetenschappelijk onderzoek naar voedselproductie in de ruimte. Lijkt dit nog allemaal science fiction? Toch niet, want Orion Span aanvaardt nu al de eerste voorschotten voor deze 12-daagse reis in 2022. Misschien kan je die tijd gebruiken om nog even te sparen, want een reisje kost zo'n 9,5 miljoen dollar per persoon.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord