Terug naar overzicht

Reisnieuws update #52

  • Coronado Pier, San Diego

    Chad McDonald

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 52 van woensdag 18 april 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Liefhebbers van fietsvakanties moeten deze zomer in het Nederlandse Gelderland zijn. De combinatie van natuur, water, rust en cultuur is ideaal om in alle rust van het landschap te genieten. Vier locals uit de Gelderse streken geven je alvast een voorproefje van vier prachtige fietstochten en bovendien kan je tien routes gratis downloaden.
     
  • Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een garnaalvisser te zijn? Dan is dit jouw kans! Koksijde-Oostduinkerke organiseert immers een fotowedstrijd waarbij je de garnaal en de garnaalvisserij in beeld brengt. Door mee te doen, maak je kans om voor één dag garnaalvisser te worden. Een unieke ervaring!
  • Avocado is een van de hipste ingrediënten van het moment, en een nieuwe pop-up in de Amerikaanse stad San Diego speelt daar handig op in. The Cado zal zich focussen op de Californische avocado en bezoekers meer uitleg geven over het groei- en verwerkingsproces van avocado. Lokale chefs laten je ook proeven van lekkere hapjes, uiteraard gebaseerd de groente. Voor de foodies!
     
  • Het Verenigd Koninkrijk maakt zich helemaal klaar voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Ken je iemand die maar wat graag the Royal Wedding met eigen ogen zou willen meemaken? Doe hem of haar dan een e-voucher van Eurostar cadeau! Een topidee voor de royalty watchers.
     
  • De lente is hét uitgelezen moment om het Nederlandse Flevoland te bezoeken. Vanaf half april zie je hier met jouw eigen ogen waarom onze noorderburen hét land van de tulpen zijn: dankzij de uitgestrekte tulpenvelden kleurt de Noordoostpolder dan alle kleuren van de regenboog. Op een wandel- of fietstocht of tijdens een spectaculaire helikoptervlucht ontdek je de tulpenpracht van Flevoland het best.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord